BEN ERCİYES ÜNVERSİTESİ BİR BÖLÜMÜN LİSANS PROGRAMINDAN MEZUNUM (BÖLÜM BİR SIR) ŞUAN KAMUDA ÇALIŞIYORUM MESLEĞİMİ SEVİYORUM DİLERİM TÜM CANLAR SEVDİKLERİ MESLEKLERİ İCRA EDECEK FIRSATLARLA KARŞILAŞIRLAR..
lise mezunuyum. yillar önce muhendislik okuma gibi bir girisimim olmus 1 yil okumus terk etmistim okulu.
2yıllık açık öğretim turizm otelcilik bölümünü 4yıldda bitiremedim.1996da kayıt yaptım araya askerlik girdi.umarım artık bitiririm YAA bence bu ülkede eğitim sistemi ezbere dayalı,insan sorgulayarak, araştırarak,merak ederek çalışarak kendini yetiştirebilir.diploma devletin bize zorlattığı bilgilerin bedeli bi kaıt parçası.Sanayici ilk okul mezunları ne icatlar yapıyor ama bi mühendis bir arabayı bile tamir edemez.
bende lıse terk burası ıstanbul burda hersey parayla torpılle oldugu ıcın ortama ayak uyduramadıgım ıcın bıraktım pısmanda degılım ...sevgılerrr
Helal Sana Çağdaşeylem Harikasınız guru duydum sizlerle inşallah sayılarımız çoğalacak okur sayımız kendini geliştiren nüfusa ihtiyacımız var .Teşekkürederim sizlere ....