mezuniyet durumunuz nedir?

Konu, 'Eğitim & Öğretim' kısmında alevi_gokhan tarafından paylaşıldı.

1. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

konya selcuklu unıversıtesı pc bolumu okuyorum

2. selenayy

selenayy Daimi Üye

BEN ERCİYES ÜNVERSİTESİ BİR BÖLÜMÜN LİSANS PROGRAMINDAN MEZUNUM (BÖLÜM BİR SIR)
    :) :) :) :) :)

ŞUAN KAMUDA ÇALIŞIYORUM MESLEĞİMİ SEVİYORUM DİLERİM TÜM CANLAR SEVDİKLERİ MESLEKLERİ İCRA EDECEK FIRSATLARLA KARŞILAŞIRLAR..

3. mim.nesli

mim.nesli Daimi Üye

bendee mimarlık okuyorumm benden size dos tavsiyesi :grin: mimarlığı tercih etmeyinn

4. gülüş

gülüş Daimi Üye

bende lise mezunuyum

5. süpürgeci

süpürgeci Daimi Üye

bende açıköğretim kamu yönetimi 3. sınıf okuyorum

6. Xece

Xece Daimi Üye

lise mezunuyum. yillar önce muhendislik okuma gibi bir girisimim olmus 1 yil okumus terk etmistim okulu.

7. musayuce

musayuce Daimi Üye

2yıllık açık öğretim turizm otelcilik bölümünü 4yıldda bitiremedim.1996da kayıt yaptım araya askerlik girdi.umarım artık bitiririm :) :) :)
    YAA bence bu ülkede eğitim sistemi ezbere dayalı,insan sorgulayarak, araştırarak,merak ederek çalışarak kendini yetiştirebilir.diploma devletin bize zorlattığı bilgilerin bedeli bi kaıt parçası.Sanayici ilk okul mezunları ne icatlar yapıyor ama bi mühendis bir arabayı bile tamir edemez. :) :) :) :)

8. balim_esma

balim_esma Üye

Ben de Eyüp anadolu lisesi 2. sınıftayım amacım ankarada GATA'yı okumak ve teğmen doktor olmak

9. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

bende lıse terk burası ıstanbul burda hersey parayla torpılle oldugu ıcın ortama ayak uyduramadıgım ıcın bıraktım pısmanda degılım ...sevgılerrr

10. gecekorsanı

gecekorsanı Aktif Üye

ARKADAŞLAR BEN DE 31 YIL ÖNCE KABATAŞ TİCARET LİSESNDEN MEZUN OLDUM

11. sevgican

sevgican Üye

Helal Sana Çağdaşeylem Harikasınız guru duydum sizlerle inşallah sayılarımız çoğalacak okur sayımız kendini geliştiren nüfusa ihtiyacımız var .Teşekkürederim sizlere ....

Sayfayı Paylaş