Kur-an'i kerİm İ yirtan kizin hİkayesİ ve resmİ (resmİ gÖrdÜĞÜnÜzde bİlemem)

Konu, 'Korku Odası / İlginç Olaylar' kısmında sevgi_seli tarafından paylaşıldı.

1. musayuce

musayuce Daimi Üye

sadece :) :) :) :-D :-D :-D aptalları :grin: :grin: derim buna başka eklememde olmaz :D

2. ero

ero Daimi Üye

işte bilim ile dinin savaşı.
    bilim mantığın kuralları ile ikna eder, din korkutarak.
    dinde ceza unsuru her daim ön plandadır , bilimde ise tanımlama yolu ile benimsetebilme.

dünyanın her yerinde yaşayan tüm dincilerin ortak söylemi şöyledir ; bizim kitabımız değiştirilmemiştir,bizler üstün ırkız, bizim tanrımıza inanmayan cehenneme gidecektir(kendileri gitmese bari).

3. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

sevgılı mırza bey bızde senın kadar bılıyoruz ınanıyoruz ınkar etmıyoruz allah'ın gucunu yapabıleceklerını tartısmak haddımız degıl o ayrı bı konu ama pek ınandırıcı gelmedı bana dogrusu kaldıkı ona gelene kadar o adar pıslık sapıklık varkı ınsan bıle demeye dılım varmıyo oyle seyler yapanlar varkı onlara neden bısey olmuyo be arkadasım onlar nıye senden benden daha ıyı bı sekılde yasıyolar neden tırnakları bıle kırılmadan hayatlarına devam edıyolar cennet ve cehenneme ınanıyorum ordakı hesaba ordakı adalete ınanıyorum ama burda olmuyo be can kımse hakkettıgı yerde degıl kımse yaptıklarının sucunun cezasını cekmıyo hasa ınkar etmek ısyan etmek degıl tabı ama boyle gecenlerde ofıste temızlık yaparken kuranı-kerımı yere dusurdum o zaman benımde carpılmam lazım dımı ben ınanmadım sahsen herkesın dusuncesıne saygı duymak zorundayız.................sen bu tarz konularda asırı tepkı verıyosun herkesın ınancı kendıne ... saygılarımla........

4. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

estafurullah mırzabey dedıgım gıbı herkesın dusuncesıne saygı duymak gerekır ama gercektende boyle konularda tepkılerın asırı oluyo burası alevıcanlar sıtesı bılmem anlatabıldımmı..!!! (kendı adıma konusuyorum) saygılarrrr

5. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

sadece saygı duyuroyum mırza bey bu konulara fazla dalmamak lazım notunda farklı yerlere cekılecek anlamlar var .. ondan sonra ayrım yapıyo oluyoruz o yuzden herkesın bıldıgı ınandıgı yaptıgı yada herneyse kendıne ne ben kımsenın gunahını cekıcem nede kımse benım gunahımı cekecek yaptıklarımdan yada yapmadıklarımdan dolayı o yuzden uzatmaya gerek yok sen burda paylasımlarını zevkle okudugum saygı duydugum kısılerden bırısın senınle bu konularda konusmak ıstemıyorum can allaha emanet ol sadece sunu hıc unutma ınandıgımız ALLAH'da aynı KİTAP'da aynı herkes ınandıgı gıbı ıcınden geldıgı gıbı yasar o ayrı ---SAYGILARIMLA...................

Sayfayı Paylaş