...GÖZÜNÜ YİYEN KADIN +18...

Konu, 'Korku Odası / İlginç Olaylar' kısmında ersan-tan tarafından paylaşıldı.

1. kemal güneş

kemal güneş Yeni Üye

yok böyle birşey korkunçççççç

2. kartal

kartal Daimi Üye

çok iğrençlik şey ben bakmadım korkunçtu midem bulandı lan insanın en önemli organın yaparmı manyak kadın :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

3. SÜLEYMAN

SÜLEYMAN Daimi Üye

Vayy midesizzz :eek: başka yiyecek bişe bulamışmı bea
    çok iğrenç :)

4. yorum62

yorum62 Daimi Üye

ersan saol ama böyle şeylerin paylaşılmasından yana bir insan degilim kardeşim bence farklı şeyler insanlara gösterilmesinden yanayım bunun gibi bir kaç tane daha var bence bu tür şeylerin siteye konulmasından yana degilim....

5. ersan-tan

ersan-tan Daimi Üye

Bu sitede her bölüme ilgili konular ekleniyor benim için sakıncası yok neden derseniz sitemizin KORKU ODASI başlığı altında da bir bölümü var bu bölüme başlıkla ilgili her konu konulabilir konunun derecesine göre ( +18 ) bunun gibi işaretlemeler konulmak şartıyla....

6. B_1_A_C_K

B_1_A_C_K Daimi Üye

bu ne yaa kadının kafası güzel di herhall :D :D :D :-D

7. sakine zeynep

sakine zeynep Daimi Üye

bakmak cesaret ister iğrençti ya dünyada ne akılsızlar var Allah ım :) :)

arkadaşlar artan yemeği olan yok mu kadın açlıktan mıdır ne gözlünü yemeye başlamış :D :D :) :) :) :D :D

8. goodbye.tomorrow

goodbye.tomorrow Aktif Üye

kadın vallahi ağzının tadını biliyor

9. yasemin

yasemin Daimi Üye

Bu paylaşım her ne kadar 18 yaş üstü gibi olsada eminim bir çok küçük kardeşimiz bunu seyretmiştir.Hayatımızda paylaşacak o kadar değişik ve güzel konular varken, ben bu tür paylaşımlara karşıyım.Şiddet ve korku içeren linklere ilgi duyulmasının tek nedeni olabilir içimizdeki vahşet , acı çektirme duygusu ve kan görme zevki.

Ankara'da yaşanan hannibal (Psikolojik sorunları olsada kişinin) dehşetinden sonra bu konular insanlara cazip gelebilir.Ben bu linkin her ne kadar gerçek olmasada kaldırılmasından yanayım.

10. YILMAZ-58

YILMAZ-58 Daimi Üye

ya insanlar yılan gib bir hayvanı yiyosa gözünüde yiyebilir (ya bizim oraalrda gözünü yediğim derler insanlar sahiden mi yiyomuş gözünü)

11. huseyin173

huseyin173 Daimi Üye

arkadaş ne bu ya offf mide falan kalmadı iğrenç tek kelimeyle one ole :p :p :p

12. hasan huseyin

hasan huseyin Daimi Üye

bu ne yaw böyle bişey olamaz herhalde çok iğrenç bişeymiş

13. anteplikiz27

anteplikiz27 Aktif Üye

eeee cok iyrenc bu ya insan gözünü nasil cikartip yiyebilirki yemek vermiyolarsada baska biyerini yesin gözümü kalmis yiyecek hmm arkadaslar ac kaldikmi bizde cikartip gözümüzü yiyelim kadin yedigine göre tatli bisey heralde :D :D :D :D

14. huseyin173

huseyin173 Daimi Üye

:D :D :D :D ben başladım bile yemeğe baya güzelmiş be :D :D :D :D

Sayfayı Paylaş