4. Eğitime Destek Kampanyası

Konu, 'Eğitim & Öğretim' kısmında caglarakar88 tarafından paylaşıldı.

1. [ortala:3btcuoac][​IMG]

Geçtiğimiz 3 yıl içerisinde Muş, Van ve Tunceli'ye gönderilen yardımlar bu sene gelen istek ya da öneri üzeri yine Anadolu'ya gönderilecektir...[/ortala:3btcuoac]

2. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

ileriye dönük en güzel iş budur bence.. sizleri tebrik ediyorum.... toprağa atılan toğumların üstüne su döküyosunuz güzel yetişsinler diye..

3. Teşekkürler Alevi_Kaptan

Konu aslında cok onemlı doguda bır cok yoksul koy ve okul var bız elımızden geldıgınce ordakı ogretmenler aracılıgıyla bu okullara ulasmaya calısıyoruz

En yakın zamanda yardımın yapılacagı okullar ve ogrencı sayısı belırlenecek yapılan bagıslara gore bu sayı artacaktır
    Bilgiler bu sayfada yayınlanacaktır aktıf olarak herkesın haberı olacak bu konuda

Boylesıne onemlı bır konuda duyarsız kalınmaması umudundayız daha once tuncelı mus ve vana yardımlar gonderıldı bunlar oldukca basarılı calısmalardı ve bunun devam etmesini istiyoruz umarım herkes bu konuda yardımcı olur

Verilecek tek bir kitap dahi gelecege yakılan bir mumdur . . .

4. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

cok guzel bı destek sıstemı olmus yardım edemem durumum yok dıyebılecek bı durumda yok elınde ne varsa kıtap kalem hersey verebılırsın....bılgılendırmeler devam derse ben ve burdakı bır cok can sanırsam bu kampanyaya destek verecektır....

5. Evet bılgılendırmelerımız devam edecektır en yakın zamanda yardım edılecek okul ve ogrencı sayısı belırlenecek yapılan bagıslarla bu sayı artacak ve burada bu bılgılerı sıze aktarmaya calısıcam kampanya hakkında daha detaylı bılgı almak ısteyen arkadaslar olursa bana ozelden ulasabılır veya vakıfı arayarakda bılgı alabılırler

Şahkulu Sultan Vakfı
    Tel: 0216 368 55 25 - 0216 368 30 71

6. Değerli Dostlar;

Şahkulu Sultan Vakfı Gençlik Komisyonu'nun hazırladığı Eğitime Destek ve Kütüphanesiz Köy Kalmasın Kampanyamız devam ediyor!!!

Şu an için yardım edilecek öğrenci sayısı 25’e ulaşmıştır bu sayı sizin yardımlarınızla artacak ve bunun bılgısı belırlı aralıklarla sizinle paylaşılacaktır.

Yardım yapılacak olan öğrencilere ulaştıracagımız malzemeler şu şekilde olacak:

1 ad. Çanta

10 ad. Kurşun Kalem , 5 ad. Kırmızı kalem

2 ad. Silgi

2 ad. Kalemtraş

10 ad. Defter

1 ad. Sulu boya

1 ad. Pastel boya

1 ad. Resim defteri

1 ad. Müzik defteri

1ad. Pergel seti

10 ad. Cilt-etiket

Kitap olarak yapılan bağışlar kütüphane oluşturmak için köy okullarına gönderilecektir

Kullanılamayacak durumda olan kitaplar ise geri dönüşüme gönderilerek yine eğitime katkı parasına çevrilecektir.

Dershaneye gidecek olan kardeşlerimizi de Kadıköy ve Kartal'daki anlaşmalı olduğumuz dershanelere yönlendirmekteyiz.

Bu konuda duyarlı olan ve bu kampanyaya destek veren dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Bilgi almak isteyen arkadaşlar mail yoluyla bize ulaşabilirler

İletişim için e-posta adresimiz [email protected]

GELECEĞE BİR MUM DA SEN YAK . . .

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

canlar bu konuda bıseyler yapabılırız dıye dusunuyorum oyle cok agır cok buyuk seyler degıl bunlar herkes elınden geldıgınce destek olabılır bu konuda fıkırlerınızı bıldırırsenız sevınırım ......

Sayfayı Paylaş