2011 Seçim Geyikleri

Konu, 'Komik yazılar' kısmında LinkinPark tarafından paylaşıldı.

1. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

12 Haziran günü, oy kullanılmaya başlanmasından, sonuçların açıklanmasına kadar seçimle ilgili binlerce twit yazıldı.
    Çıkan sonuca göre Trabzon´un yüzde 60´ı Fener´in şampiyonluğu hak ettiğine inanıyor. (Gani Müjde)

Vardık, varız, var olacağız. (Ertuğrul Kürkçü).

Daha yüzde 11´i açılmış, ama “Toplanıp gitmek lazım valla”cılar harekete geçti bile. Pasaportlar da çok ucuzladı netekim. (Aylin Aslım)

Evde 2 kişiyiz; her iki kişiden birinin AKP´ye oy verdiği netleşince eniştemi dövdüm.

Hakkâri´de CHP 2002´de yüzde 8.2 2007´de 3.5 şimdi 0.96. Kemal her şey çok güzeldi güldük eğlendik, umarım sen başka bişi düşünmedin.

Boşuna öldün be Metin abi... Artvin sandıkta unuttu gitti seni.

Fatmagül´ün suçu bizimkinin yanında hiç kalır.

Bu yaz da tatil için yurtdışına giderim ben. İzmir iyi mesela.

Ampüldü, avize oldu.

Bugün Türkiye´nin IQ´su yine ölçüldü, Aziz Nesin yine haklı çıktı.

İyi tarafından bakalım Hakan Şükür ile Sırrı Süreyya Önder ve Mustafa Balbay aynı mecliste eğlenceli geçecek gibi.

3. Geleneksel “Aziz Nesin hakliymiş festivali”ne hoşgeldiniz.

Twitter seçim sonucu beyanatları: Artık bu ülkede yaşanmaz yüzde 48.2; Aziz Nesin haklıymış yüzde 36.9; belliydi hile olacağı yüzde 14.9.

Kaynak:Twitter'da seçim geyikleri-HABERTÜRK

Seçimlerde oy kullanırken mühürü kağıda değil de eline basan sonra da bu mühür bozuk diye görevliden yeni mühür isteyen amcamızada bir alkışş:D

2. enelhak

enelhak Super Moderator

Değerli Canlar her şey bir tarafa sinir bozucu ve üzüntü verici bir sonuç velhasıl. Ama daha çok şunu merak ediyorum.Yüksek Seçim kurumunun bastırdığı 17 milyon civarındaki oy pusulasının akıbeti ne oldu acaba. bilen varsa paylaşırsa sevinirim :(

Çünkü sokakta sorulan her 10 kişiden 6-7 kişi şikayet ederken ben bu oy oranını normal görmüyorum.

3. E=mc²

E=mc² Daimi Üye

gelecegi karartan ampul

hurmetler..

devran bunu beğendi.
  4. devran

devran Yönetici

ampulü; az yaksın diye avize yapmışlar abisi :D

E=mc² bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş