Seyyidler başının şâh-ı merdân-I Ali Çıkmaz bir derdi uman a düştük Kerbelâda kaldı imam Hüseyin Gâfleti çekilmez fermân a düştük Yetiş medet kurtar imdâdımıza Görki yezid ne işler açtı başımıza Kâtletti canımıza göz dikti kanımza Kızıl kan içinde derya'ya düştük Fırat sesiz kalmış suskun çağlar Kızgın kumlar bile yas çeker ağlar Mâtem e boyanan karalar bağlar Muhammed aşkına dermân a düştük Kâfirler acımadı peygamber soyunu katletti Unutmaz dünya var oldukça bu zulmü vahşeti Onlar varsınki mâhşer e Hak'kın bitmez lâneti Özümüzle yanıdık kavrulduk didâr a düştük Yılmaz'ım bedduâlar okurum münkir yezid e Hüseyin aşkına yanarım ah ile çekerim çile Yüreğim ezildi ciğerim parça parça yine Bu fâni dünyada yandık vicdân a düştük Nafiz YILMAZ
Yetiş medet kurtar imdâdımıza Görki yezid ne işler açtı başımıza Kâtletti canımıza göz dikti kanımza Kızıl kan içinde derya'ya düştük emegine saglık abi
Yılmaz'ım bedduâlar okurum münkir yezid e Hüseyin aşkına yanarım ah ile çekerim çile Yüreğim ezildi ciğerim parça parça yine Bu fâni dünyada yandık vicdân a düştük yuregıne saglık abım her kelımesı ıcıme ısledı sankı ...
Kâfirler acımadı peygamber soyunu katletti Unutmaz dünya var oldukça bu zulmü vahşeti Onlar varsınki mâhşer e Hak'kın bitmez lâneti Özümüzle yanıdık kavrulduk didâr a düştük Çok Degerlıydı Nafız abımm Emeğine yuregıne saglık candost çok Teşekkürler...
Bu güzel deyişi bizimle paylaştığın için, eline, yüreğine, kalemine ve o derin ilhamına sağlık diyorum.
sağolasın fatoş can hayırlı muharremler matem orucumuzu hak kabul görsün imam hüseyin dergahına yazılsın
DUYGULARIMIZ İMAM HÜSEYİN İLE EHLİBEYT İLE ON İKİ İMAMLAR İLE HAK MUHAMMMED ALİNİN ERENLERİN YOLU DİLEK CAN SAĞOLASIN CAN DOSTUM ALLAH MATEMİ MUHARREMİMİZİ İMAM HÜSEYİN AŞKINA YANANLARI ŞEHİDİ ŞÜHADALARI YARENLERİ ADINA KABUL GÖRSÜN ALÇAK KANLI YEZİDE YÜZ BİN DEFA LANET OLSUN
SAĞOLASIN SEVGİ CAN BU SÖZLER İÇİMİZE İŞLEYEN İMAM HÜSEYİN ONUN YARENLERİ EHLİBEYTİ AŞKINA YÜREĞİMİZDEN ÇIKAN SÖZLER SİZ DEĞERLİ CANLARIMLA MATEMİ MUHARREMİ ACIYLA YAŞAIYORUZ ALLAH BÜTÜN KULLARINI İMAM HÜSEYİN AŞKINA DUALARINI ORUÇLARINI KABUL GÖRSÜN İMAM HÜSEYİN EFENDİMİZİN DERGAHINA YAZSIN KERBELÃ yer yüzünde vahşaetin katliamın insanlık onurunun çiğnendiği eşi benzeri bulunmayan iğrenç masumları PEYGAMBER SOYUNA ALÇAKCA DÜŞMANLIK BESLEYEN BİR İBRET VAKASININ TARİHİNE GÖMÜLEN yezid ve onun soyuna lanet okunarak masum kanların canların insanlık dışı hiç görülmemiş bir zulmüdür YOLUNDAYIZ YA İMAM HÜSEYİN İKRAR VERDİK YA İMAM HÜSEYİN SANA EHLİBEYTİNE CANIMIZ KANIMIZ FEDA OLSUN YA İMAM HÜSEYİN
SAĞOLASIN SANEM CAN ACIDIR BU GÜN İÇİMİZDE MATEMİ MUHARREMDİR YÜREĞİMİZDE KANAYAN YARA İMAM HÜSEYİNE GİDER YOLUMUZ CEDDİ MUHAMMEDE ATASI ŞÃH-I MERDAN ALİYE EHLİBEYTE ON İKİ İMAM SULTANLARA BU GÜN MATEMİ MUHARREMDİR BU GÜN YASLI ACI GÜNDÜR ALLAH HEPİMİZİN MATEMİ MUHARREMİNİ İMAM HÜSEYİN AŞKINA KERBELÃNIN FERYADI FİGANI YETMİŞ İKİ ŞEHİDİ ŞÜDA AŞKINA KABUL ETSİN DUALARIMIZ İMAM HÜSEYİN EFENDİMİZİN DERGAHINA YAZILSIN......HAK MUHAMMED ALİ ERENLER YOLU YOLUMUZ OLSUN.......ALLAH ALLAH OKUNAN MERSİYELERİMİZ AĞITLARIMIZ TEHVİDLERİMİZ HAKIN HUZURUNDA KABUL OLSUN ...........
SAĞOLASIN ÜSTADIM YILMAZ ABİ ALLAH SENİNDE O ENGİN GÖNLÜNDE İMAM HÜSEYİN AŞKINI KABUL GÖRSÜN MATEMİ MUHARREMDE YAS İÇİNDE OLDUĞUMUZ BU MÜBAREK GÜNDE HAK MUHAMMED ALİ İMAM HÜSEYİN EFENDİMİZ YOLUNU AÇIK VE DAİM KILSIN DEĞERLİ ABİCİĞİM ÇOK SAĞOLASIN ERENLER AŞKINA GERÇEĞE HÜÜÜÜ KERBELÃ ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞÃD OLSUN.........
Bismişah Allah Allah diyelim güzel dostum. Hakkımdaki güzel düşüncelerin için ben teşekkür ederim, çok sağolasınız.
Rica ederim yılmaz abi senin gibi eşsiz bir kalemle olmak benim için çok büyük mutlulu sağolasın canım abim