Tövbe kapısını ikrârla açtık Nefretler kinler düşmanımızdır bizim Hak'kın söylediğine riâyet ettik Birlik dostluk hep sevdamızdır bizim Sevgidir bizim kudretimiz gücümüz Muhâbbet'e candan bağlıyız hoştur dilimiz İncilsekte inciltmeyiz hiç bir kulu HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ'ye bağlıdır özümüz bizim İlimle aşarız engelli tikenli zorlu yolları Cehâletliği yok ederiz aydınlığa çeviririz karanlıkları KIRKLAR aşkına yakarız yandırırız çerağlarımızı Işıktır âlem i nurdur her günümüz bizim Sevgidir bizim dirliğimiz gücümüz Nefse bağlıdır elimiz dilimiz belimiz Dört kapı kırk makâm a uyarız KÃMİL olur konuşur aşk ile dilimiz bizim ERENLER bağında hoş olur açar güller AŞK-I NİYÃZ eyler ötüşür bülbüller DERGÃH niyetinde kabul görür lokmalar pişer Yenilen bütün lokmalarımız ardır helaldir bizim Yılmaz'ım sevgiden alır sevgiden buluruz gıdamızı Sevgide arar sevgide buluruz her daim vicdânımızı HÜNKÃR PİRİM'İN huzurunda kabul görürüz dualarımızı Güçlüdür nefesimiz temizdir imanımız bizim Nafiz YILMAZ
Sevgidir bizim kudretimiz gücümüz Muhâbbet'e candan bağlıyız hoştur dilimiz İncilsekte inciltmeyiz hiç bir kulu HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ'ye bağlıdır özümüz bizim Güzel paylaşımın çok çok teşekkürler.Bizim çabamız amacımız sevgidir. Yüreğine sağlık abi
EVET DİLEK CAN PİRİMİN ÖZDEYİŞLERİ İLE KENDİ GÖRÜŞLERİMİDE KATARAK TASAVVUF YÖNÜNDEN BİR ESER OLUŞTURAYIM DEDİM BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM PİRİMİN TOPRAKLARINDA YAŞAMANIN BİR BECERİSİMİ İLHAMIMI ACABA PİRİMİN FELSEFESİNİ İLMİNİN İÇİME BİR İŞLEMESİMİ DİLEK CAN SAĞOLASIN EVET BİZİ ÇOK ANLATIYOR BU ÖZDEYİŞLER YOLUMUZ PİRİMİZİN ULU IŞIKLI NURLA DOLU YOLU OLSUN EYVALLAH DİLEK CAN EYVALLAH
HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ'ye bağlıdır özümüz bizim Aynen öyle, Çok anlamlı dizeler Abi yaa yine çok guseldi Emeğine sağlık Teşekkürler...
SAĞOLASIN OKTAYIM SEVGİ YOKSA HAYATTA YOKTUR BİZİM İÇİN SEVGİSİZ BİR HAYAT KURUMUŞ BİR AĞAÇTAN FARKSIZDIR KURMUŞ AĞAÇ MEYVESİZ YAPRAKSIZ DALDIR AMA SEVGİ YEŞEREN FİDANDIR İÇİMİZDE MEVYEDİR DALDIR YAPRAKTIR BUNLARI ANLATMAK İSTEDİM SEVGİYE NE KADAR MUHTAÇ OLDUĞUMUZU DİLE GETİRDİM PİRİMİN ÖZDEYİŞLERİNİN ÇAĞLARIN İLERİSİNE VERDİĞİ ANLAMLI MESAJLARI İLMİ FELSEFESİ ÖZDEYİŞLERİ İLE BÜTÜNLEŞTİREREK ANLATMAYA YAZMAYA ÇALIŞTIM BUNDADA SİZ DEĞERLİ CANLARIMA BİR MESAJ NİTELİĞİNDE UMUT IŞIĞI YAKTIMSA MUTLUYUM SAĞOLASIN OKTAYIM KATILIMINA DÜŞÜNCELERİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİM
ZİLAN CAN BEN OKTAY CANIN MESAJINI CEVAPLARKEN GELDİ SENİN MESAJIN ASLINDA ÇOKTA ANLAMLI OLDU KALBİMİZİN TEMİZLİĞİ SEVGİMİZİDE PERÇİNLEDİ BU ARADA SENİN TEMİZ DUYGULARINADA BİR ANLAMDA TERCÜMAN OLDU SEVGİDİR BİZM GÜCÜMÜZ SEVGİLER YÜREĞİNDE KÖKLÜ BİR DAL OLSUN AÇSIN GÜRLESİN ZİLAN CAN PİRİMİN İLMİ FELSEFESİ NEFESİ SENİNLE OLSUN KATILIMINA CANDAN TEŞEKÜRLER ZİLAN CAN EYVALLAH CAN DOSTUM EYVALLAH
Sevgidir bizim dirliğimiz gücümüz Nefse bağlıdır elimiz dilimiz belimiz Dört kapı kırk makâm a uyarız KÃMİL olur konuşur aşk ile dilimiz bizim süpersin abi yaa emegine yüregine saglık
sağolsın fatoş can şiirlerimi benimle paylaştığın için asıl sen süpersin katkılarına düşüncelerine candn teşekkür ederim
"ERENLER bağında hoş olur açar güller AŞK-I NİYÃZ eyler ötüşür bülbüller DERGÃH niyetinde kabul görür lokmalar pişer Yenilen bütün lokmalarımız ardır helaldir bizim"