SER VERİR SIR VERMEYİZ Dağlar dağlara kavuşmaz hiçbir zaman Yol verin geçeyim dostlarım bir an Yüreğimde yarem kapanmış inan Yüreğimde yarem kapanmış inan Yüreğimde yarem kapanmış inan Muhammed Alidir bizim yolumuz Hünkâr Hacıbektaş veli pirimiz On iki imamdır bizim sevgimiz Ser verir sır vermeyiz Pir sultan geldi açılsın kapılar şâha Yüzümü sürmüşüm yüce dergahâ Zalimler olanlar gelsin gayri insafâ İnsafâ İnsafâ Muhammed Alidir bizim yolumuz Hünkâr Hacıbektaş veli pirimiz On iki imamdır bizim sevgimiz Ser verir sır vermeyiz Nafiz YILMAZ
Muhammed Alidir bizim yolumuz Hünkâr Hacıbektaş veli pirimiz On iki imamdır bizim sevgimiz Ser verir sır vermeyiz emegine saglık abi tşkler paylaşımların için.
seninde candan desteğine teşkkürler fatoş can her zaman şiirlerime yorumda katkıda bulunduğun için çok sağolasın
ne demek abi herzaman çünkü sen gerçek anlamıyla çok güzel şiirler yazıyosun aslında ben teşekkür ederim bizlerede sundugun için.
Çok sağolasın bir kez daha fatoş can bu sözlerin inanki duygulandırıyor onure ediyor bizleri HAK MUHAMMED ALİ HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ PİRİM yardımcın olsun
MUAMMED ALİDİR BİZİM YOLUMUZ HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ PİRİMİZ ON İKİ İMAMDIR BİZİM SEVGİMİZ SER VERİR SIR VERMEYİZ SERİ VERİİZ ( KAFAMIZI ) ama SIRRIMIZI VERMEYİZ ........ DİLEK CAN .
Muhammed Alidir bizim yolumuz Hünkâr Hacıbektaş veli pirimiz On iki imamdır bizim sevgimiz Ser verir sır vermeyiz ne güzel sözler.
sağolasın erhanım bu sözler cenabı HAKKIN bizlere bahşettiği ve dilimizden ALLAH MUHAMMED ALİ HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ diye çıkan sözler biz sadece icracısıyız SÖZLER CENÃBI HAKKINDIR..ÖYLE KALACAK CAN DOSTUM..
sağolasın can ben paylaşmayı muhabbeti sevgiyi bilgiyi insanlarla pylaştıkça mutluluğum bin kat artar bu yolda bizleri HAK MUHAMMED ALİ HÜNKÃR HACIBEKTAŞ yoluna götürür sağlasın can dostum desteğine teşekkür ederim ALLAH kalbine göre versin
Muhammed Alidir bizim yolumuz Hünkâr Hacıbektaş veli pirimiz On iki imamdır bizim sevgimiz Ser verir sır vermeyiz Şiiriniz çok güzel teşekkürler bizimle paylaştığınınz için
sağolasın nesimi can özümüz sözümüz gibi olsun MUAHMMED ALİDİR BİZİM YOLUMUZ HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİ PİRİMİZ ON İKİ İMAMDIR BİZİM SEVGİMİZ SER VERİR SIR VERMEYİZ YOLUMUZ HAK MUHAMMED ALİYE HÜNKÃR HACIBEKTAŞ VELİYE ON İKİ İMAMLARA GİDER NESİMİ CAN EYVALLAH CAN GÜZEL DOST
KUSURA BAKMA ÖZÜR DİLERİM SEÇİL CAN SENİN YAZINA CEVAP YAZMAYI UNUTMUŞUM SONRADAN FARK ETTİM CAN ÇOK SAĞOLASIN KONULAR SÜREKLİ ÜST ÜSTE GELDİĞİ İÇİN CEVAP YAZAMIYORUZ BU GÖZÜMDEN KAÇMIŞ BAĞIŞLA CAN BENİ