Dilimin ucunda asılı kalan bir sen var .. Yüreğindeki darağacına asılı bir de ben.. Taşıyorum yokluğunu sırtımda ,ayaklarım titreyerek.. Düşme düşümden diye; Gözlerimi açmaya korkuyorum her sabaha.. Sensiz; Sonu olmayan bir hikayede,ardı sıra ne geleceği meçhul üç noktadan ibaret bir cümlenin öznesiyim,yüklemine yenik düşmüş.. Nefesim tenini yakardı bir zamanlar.. O kadar yakındın ki.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Nefes alsam,soluğun düğümlenirdi karşımda.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Yutkunsan beni çekerdin içine.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]-Özlediğim,hayalini kurduğum tüm düşlerimi sana veriyorum.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sevinçlerim,mutluluğum,senin için atan yüreğim.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Emanetimdir sana.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sıkıca tut,bırakma.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Yıpratma.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Eskitme.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sakla.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Dilsizliğimdir dilim,tüm haykırışlara inat.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Zehirli kelimelerim kanına karışır her çığlıkta.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Konuşursam akar göz yaşların,kan renginde.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sana Susadığım kadar.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sus oluyorum sana... [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Susuyorum.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Konuşmaya başladığımda almaya gelirim emanetimi.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sıkıca tut,bırakma.. [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Eskitme Sakın..! [/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font]