Yüreğindeki Darağacına Asılı Bir Ben Var...

Discussion in 'Genel Bölüm' started by seyduna_34, Sep 15, 2009.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Dilimin ucunda asılı kalan bir sen var ..
    Yüreğindeki darağacına asılı bir de ben..

Taşıyorum yokluğunu sırtımda ,ayaklarım titreyerek..
    Düşme düşümden diye;
    Gözlerimi açmaya korkuyorum her sabaha..

Sensiz;

Sonu olmayan bir hikayede,ardı sıra ne geleceği meçhul üç noktadan ibaret bir cümlenin öznesiyim,yüklemine yenik düşmüş..

Nefesim tenini yakardı bir zamanlar..
    O kadar yakındın ki..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Nefes alsam,soluğun düğümlenirdi karşımda..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Yutkunsan beni çekerdin içine..

[COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]-Özlediğim,hayalini kurduğum tüm düşlerimi sana veriyorum..

[COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sevinçlerim,mutluluğum,senin için atan yüreğim..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Emanetimdir sana..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sıkıca tut,bırakma..

[COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Yıpratma..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Eskitme..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sakla..

[COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Dilsizliğimdir dilim,tüm haykırışlara inat..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Zehirli kelimelerim kanına karışır her çığlıkta..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Konuşursam akar göz yaşların,kan renginde..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sana Susadığım kadar..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sus oluyorum sana...

[COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Susuyorum..
    [COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Konuşmaya başladığımda almaya gelirim emanetimi..

[COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Sıkıca tut,bırakma..

[COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic]Eskitme Sakın..!

[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]
    [FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][COLOR=dimgray][FONT=Century Gothic][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font]

2. prkacin

prkacin Super Moderator

kirve teşekkür ederiz emeğine sağlık

Share This Page