YIL 2050. AB Komisyonu Başkanı odasında otururken, yardımcısı içeriye heyecanla girer: - Efendim, Türkiye tüm isteklerimizi yerine getirdi. Onları ABye alacak mıyız? AB Başkanı: - Yok canım, henüz olmaz. Git, duyur, tüm Türkiye ingilizce konuşacak, türkçeyi yasaklıyorum. -Efendim onu 5 yıl önce yaptılar, hatırlamıyor musunuz? - O zaman söyle Kıbrısı versinler - Efendim onu da 40 yıl önce verdiler zaten - O zaman söyle Güneydoğuya özerklik versinler. - Aman efendim, Türkiyede Güneydoğu mu kaldı, 2020 de bağımsız devlet oldu ya orası zaten - O zaman söyle (sözde) Ermeni soykırımını tanısınlar. - Efendim, sadece Ermeni değil, Pontus, Yunan, Bulgar, Rus, Ukrayna, Moldova soykırımını bile tanıdılar, hatta Çanakkale savaşından dolayı İngiliz, Avustralya, Yeni Zelanda soykırımını bile tanıdılar ya. nasıl unuttunuz. - Hımmm o zaman söyle, kokoreç yasaklansın - Aman efendim, onu yemeyi 2008 de bıraktılar - İsa aşkına, ya ne bileyim? kınayı yasaklayın, yakamasınlar - ooooooo beyefendi. onu da çoktan bıraktılar. AB başkanı düşünüp taşınır ve ; - EEEE DAĞITIN O ZAMAN AVRUPA BİRLİĞİni
sağol karagül güzel yazı.. bizim AB ÜYELİĞİ konusunda kabul edemediğimiz en önemli konu, algılama sorunu..zaten algılama sorunumuz olmasaydı bizim katılım için ısrarcı olmamıza gerek kalmazdı, onlar katılın diye ısrar ederdi.. Yolsuzluğun, Yoksulluğun,Yozluğun bu kadar yoğun olduğu bir ülkenin birliğe alınmaması, yeterli bir sebep değilmidir ? ..geriside teferruat zaten.. not:hem orası hristiyan ekomik kulübü değilmi, ne işimiz var oralarda(siyasal islamcılarımızın deyimi ile) ?
D D D Gülerek okudum bu yazıyı valla çok doğru biz oraya alınana kadar AB dağılır bizi oraya alcakları yok iş olsun işte oyalama taktikleri
Lanet olası şu Ab uğruna vazgeçtiklerimiz artık 2050 ye kalmaz bır 10 yıl içinde tümüyle dağılırız ! Nedir bu ab sevdası anlamadım Ahhh şimdi Denizlerin kemikleri nasılda sızlıyordur Onlar Tam Bağımsız Türkiye için mücadelesini verip üstelik idam olurken bizler karış karış vatanı satma teleşındayız .Hakkımı Helal Etmiyorum Bu Vatanı böyle böldürttürene ve satana ! Bu vatan Babanızın malı değil istediğinizi yapamazsınız ! Kınıyorum yine her zamanki gibi ... Biz lanet avrupa birliğine girene kadar gercekten orası dağılır çunku Türkiyenın işi orda yok !!! Emeğine sağlık canım gusel ve anlamlı bir paylaşımdı Teşekkürler...
eline sağlık karagül çok doğru bir yaklaşım onlar bizi alana kadar ortada a.b diye bişey kalmaz iyisimi vazgeçelim biz bu sevdadan ha olurda dağılmazsa ve bizi es kaza a.b alırlarsa ahtım var bende gidip o paristeki eıfel kulesimidir nedir onun altında tezgah kurup satış yapıcam oralardada bizim türkiyedeki gibi zabıtalarla kovalamaca oynuyolarmıdır acaba D D D D
avrupa birliğiyle ilgili kısa bi not 1974 yılında türkiyeye katılım vizesi verilmiş ancak halk karşı olduğu için Rahmetli Ecevit Hükümeti katılmayı reddetmiştir =) adamlar bizi oyalamıyorlar herbakımdan haklılar sağlık eğitim sosyal ve kültürel yapı hiçbişeyimiz avrupa ile yarışamaz çok geride kalmış bir ülkeyiz