Yeni yıl mesajlari

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında alevi_kızı tarafından paylaşıldı.

1. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

ben şimdiden bütün canların yeni yılını kutluyorum 2009 yılı tüm canlara saglık,mutluluk getirmesini diliyorum.kötü anılarınız ve üzücü olaylarınız 2008 de kalması ve mutlu oldugunuz ve olacagınız tüm güzelliklerde 2009 da sizlerle olsun.

nice mutlu yıllara canlar

banada ikramiye vursun vursunda buraya bi cem evi yapam dede getirtdirem..

2. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Ben çarsamba gunu kutlayacam sadece aldıgım tam yarım ceyrek bıletlerden sonraa carsamba akşamına kadar dua etmek :D

fatosum canım emgıne sağlık Tesekkurlerr

3. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

bende o gün kutlamak isterdim sanem ama biliyosun ki o gün yasımız var o yüzden ben şimdiden kutladım...

4. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Onu hesap edemedim hatırlattığın için Tesekkurler fatosum
    Öyleyse bende bugunden hatırlatıp kutlayayım .

Canlar Yenı Yılınızı Kutlar , 2009'un Sevgı, saygı, sağlık,ve Tum ınsanlıga Adalet getırmesını temenni ediyorum ...Mutlu Yıllar AleviCanlar.Net

5. ero

ero Daimi Üye

benden de herkese yeni yıllarında başarı ve mutluluk dilekleri gelsin...
    umarım daha nice onurlu ve mutlu yaşadığımız yıllarda bu sitede beraber oluruz...

6. Yılmaz Bakar

Yılmaz Bakar ForumŞairi

71 yaşıma gireceğim 1-Ocak aynı zamanda, benim doğum günüm ve yeni yılla birlikte iki mutluluğu bir arada yaşayacağım için, şimdiden o mutluluğu, o sevinci, o heyacanı yaşamaya başladım bile.
    2009 yılının. savaşların olmadığı,insanların ölmediği ve çocukların ağlamadığı bir yıl olmasını diliyorum.
    Yeni yılın tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyor ve yüreği Ehlibeyt sevgisiyle dolu Alevi canlara sağlıklı, mutlu bir yıl
    olmasını temenni ediyorum ve herkesin yeni yılı kutlu olsun diyorum.

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

8. lavinia05

lavinia05 Daimi Üye

ALEVİ CANLAR AİLESİNE MUTLU YILLAR DİLİYORUM HERŞEY GÖNÜNÜZCE OLMASI DİLEĞİLE

9. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

Bende bütün canların yeni yılını kutlar yeni yılın ülkemize sağlık mutluluk barıla dolu bir yıl olmasını canı gönülden tebrik ederim alevican yoldaşlarında yeni yılını kutlarım..sevgiyle güzel yarınlara dostluklara insanlığın her sükunete vasıl olması ile yeni yılınızı alevi canlar olarak kutluyorum daha nice güzel yıllara hep birlikte diyorum canlar..........

10. SELÇUK 58

SELÇUK 58 Üye

2009 Yeni Yılınızın Size - Ailenize - Tüm Dostlarınıza ve de Tüm insanlara Barış & Kardeşlik & Umut & Sevgi & Sağlık ve HUZUR dolu günler getirmesini Dilerim.
    NİCE NİCE MUTLU - UMUTLU - GÜZEL YILLARA..

11. gülüş

gülüş Daimi Üye

Nice kocaman yıllar geçiyor kutladığımız her yeni yıl bir yıl sonra eski oluyor tıpkı şimdi kutlaycağımız 2009 un bir yıl sonra eski olması gibi
    lakin içimizdeki umut hep sürüyor nice nice yeni dileklerde bulunuyor beklentilerimizi dile getiriyoruz Bazen dileklerimizin çoğu gerçekleşmiyor bile barış deriz savaş olur dostluk deriz kaleşlik olur insanlık deriz öte yandan kuyun kazınır ve daha neler neler...

Ama OlsunHerşeye rağmen umut hep vardır kimbilir belki 2009 'da Dünya daha insancıl ve yaşanılır olur gönlünüz yeniyıldan ne arzu ediyorsa Kavuşmanız dileğimle

benim ikibin dokuzdan dileğim ise
    Ayrımcılığa eşitliğin,
    Yoksulluğa varlığın,
    Savaşlara Barışın,
    Bencilliğe paylaşımın
    ve nefrette sevginin hakim olacağı bir yıl diliyorum. Eh Birde biletim tutar inşlh :DD

12. prkacin

prkacin Super Moderator

2009 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesi dileğile.... iyi seneler canlar

Sayfayı Paylaş