Gittin... Ben arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Yanılmışım.. Yanılgılarla geçmiş ömrüm.. ve Ben daha yeni farkediyorum..Herşey senin gitmenle aydınlandı.. Ama benim dünyam artık karanlık | Herşeyin aydınlanmasıyla bilikte karardı dünyam ve sen artık yoksun benim bu karanlık dünyamda oySaki.. Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde Bil ki; seni Unutamadım...
Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde Bil ki; seni Unutamadım... Canım çok guseldi adeta beni buyuledi Emeğine sağlık Teşekkürler...