Yalnızlık mesajları.

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

Boşluklar içinde bırakıp gittin beni ne anılarım kaldı elimde ne gözyaşlarım durdu yerinde, Sadece Yalnızlık Koydun Bu Sevgiye, Bitirdin Kalbimi Ellerinle, Yazıklar Olsun Sanada Sevginede!!!
    Sıcak ve mutluluktan uzak, soğuk ve karanlıklar içinde geleceği kırılmış, adımları durmuş, gülmeyi unutmuş bir hayatım karanlıkların gölgesinde, Adım Yalnızlık..

Bir Rüya Bir Masalmış Seninle Sonumuz, Sadece yalanları görmemezlikten gelmişiz, Yalanların içinde Yalnızlık Çekmişiz..

Seninle Hayallerimin gerçekleşeceği Noktaya Giderken, Kırdın Kanadımı Bıraktın Beni yaralı, Şimdi Yalnızlık Oldu Aşkımın Adı, Ağlıyorum Kendime Ağlıyorum Geçen Günlerime..

Yorulma Anladım Gittiğin yeri, Bırak Beni kendi halime düşünme beni, Sen yalancı Kolların içinde bitir kendini, ben yalnızlığımla avuturum kendimi…

BemBeyaz hayatımı Matem Rüzgarının içinde bırakıp gittin, şimdi sadece rüzgarların içinde kırık bir sessizlik oldum bittim…

her Baktığım yerde Hayalini Görürken, Şimdi Her Baktığım yerde Çarefsizliği Görüyorum Yalnızlıkları Görüyorum..

Nasıl Olduğunu Bilmeden Düştüm Yalnızlıklara Erken, Ne Huzur Kaldı Bedenimde, Ne Gülücükler Kaldı Masum Yüzümde, Sadece yalnızlık kaldı Tükenmiş Kalbimde..

iLkbaharın verdiği Mutlulukla Adımlarımı Atardım Hayata, Şimdi Sonbaharın verdiği Ayrılıkla Geçmişe döndü gözlerim huzuru arar oldu ellerim ve kalbim..

Kalbimin Derinliklerinde Bulmuşken Yaşamayı, Şimdi Kalbimin içine Bıraktım Acıları, Yalnızlık oldu dertlerimin baş tacı, gözyaşlarım oldu acıların imzası..

Yalnızlığın Adı Acı Olsada, Yalanlardan uzak Acılara tutsak kalmayı yeğelerim…

Gökyüzünde Seninle bir bulut olmak isterdim, gökyüzünde sadece seninle bir olmak rüzgarlarla nefesimi birleştirerek seni sevdiğimi haykırmak isterdim, Yağmurların erittiği şeker tadında yalanmışız ikimizde, Sadece Yalnızlıkmış Adımız öğrendim gidince..

Delice Sevmenin Bedeli Bumuymuş, Yaşananları Bir Kalemle Çizip yaşanmamış gibi Harcamak sevdiğine verdiğin değerin sana yalnızlık olarak dönmesi bu aşkda hukukmuymuş? Senin Adın yalan Bana Bıraktığın Miras ise Yalnızlık, Bu Aşk’a geç kaldık!!!

Kimine Göre Pişmanlık, Kimine göre Yanlışlık Bana Göre Her Güzelliğin Sonu Sadece Yalnızlık…

Yaşanan bütün yılların bıraktığı tek miras ayrılıktır, Bütün Ayrılıkların ortak Noktası ise Sadece Yalnızlıktır!

Yalanların içinde yaşamış, yaşarken kanmış, kanarken sevdalanmış, sonu yine yalnızlık olmuş bir kuklayım sayende..

Bir Yalanla Umutlanan Yüreğim, Bir Sözünle Gülen Gözlerim Şimdi Sadece Elimde Kırılan ümitlerin Ve Ağlayan Gözlerim Adı yalnızlık Sözlerimin, Acıların içinde Yok Oldu kendime olan güvenim.

Bir Masala inandım, Sende Huzuru Aradım, iki çift sözüne kandım, Sonunda Yine Yalnızlıklara Makum Kaldım.

Alıntı.

YagmurYürekli bunu beğendi.
  2. krizantem

krizantem Daimi Üye

)helal)helal)helal)helal

3. krizantem

krizantem Daimi Üye

En uzun gecenin hangisi olduğunu ne müneccim, ne de takvim yapanlar bilir ... Gam tutkunlarına sor ki geceler kaç saattir !...

buda benden olsun :(

4. YagmurYürekli

YagmurYürekli Daimi Üye

emegine saglik kaptan cok güzel olmus....

5. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

Eline sağlık erkan çok güzel bir paylaşım olmuş çok beğendim...

Sayfayı Paylaş