ev tuvaletleri -kim var tuvalette? -kimi isterdin,ajda pekkan mı cem yılmaz mı?ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir. -aman aman iyi ki bir soru sorduk sana da.ukala şey. -tuvalette misin? -evet.nasıl anladın,nasadan mi bildirdiler. -ne yapıyorsun orada ? -hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya.Üretime katkıda bulunuyorum. -tuvaletten ne zaman çıkarsın? -niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - ya ne zaman çıkarsın? -trafiğe baglı... -------------------------------------------------------------------- İş ve umumi yerler -tuvalet boş mu? -hi hi bostu simdi ben dolduruyorum. -tuvalet dolu mu? -evet -kim var içeride -hüseyin abi,hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri... -turhan abi kahveni tazeleyim mi? -ne kahvesi lan tuvaletteyiz be.. -girerken elinde gazete vardı.bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he -git ulan işine!!! -bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? -borsadaki durumu inceliyom salak,kabiz olmusuz dimi gümrükte takıldı... Ç[alıntı]