Bir hayaldi kurduğum.. Sadece sana kurulu bir hayat, bir zaman dilimi⦠Ol(a)madı! Düşünmeyi unutmak istiyorum şimdilerde⦠Her harf âsen´ olmak adına beynime yerleşiyor⦠Bense istemiyorum.. Hiçbir kelime, hiçbir cümle⦠Olmuyor ! Alıyorum kalemi elime, beynimi işgal eden tüm harfleri bırakıyorum satırlara⦠Önce, sallanıyorlar kalemimin ucunda⦠Sonra, düşüyorlar gelişi güzel satırlarıma.. Tek hamle, bin kelime gözlerimde⦠Her biri çok ağır, taşınmıyor anlamaya çalışmadan ! Dört yanım çığlık⦠Harfleri unutmak, Kelimeleri birer birer aklımdan, bilinmezliğe sürüklemek.. Boşlukta dolaşmak istiyorum ! Olamıyor ! Seviyorum, seviyorsun, seviyor ! Bir duygu, bir çelişki⦠Ben seviyorum âdüş´ gibi.. Sen seviyorsun âhayal´ gibi⦠O seviyor âmasal´ gibi⦠Sevmek ? diyorum sessizce⦠Düşlerime hapsediyorum duygularımı.. Seviyorum, sevdikçe düş´üme saplanıyorum ! Hayal kurar gibi seviyorum senli düşünceleri..Bir masal oluyorsun, kelime kelime içimde büyüyenâ¦Susuyorum sensizliğe.. Sadece sen, bir hayal ve ben⦠Yani âsevmek´ bende ki âsen´â¦ Susuyorum, susuyorsun, susuyor⦠Bir istek, bir eylem⦠Ben susuyorum âyalnızlık´ gibi⦠Sen susuyorsun âhüzün´ gibi⦠O susuyor âacı´ gibi⦠Susmak ? diyorum korkarak⦠Haykırıyor içim..Yalnızlığa bürünüyor tüm seslerâ¦Acıtıyor suskunluk, hüzünü.. Kelimelerim saklanıyor kendinden⦠Boğuluyorum bukadar sessizlik içinde ! Seviyorum; âdüş, hayal ve masal´... Susuyorum; âyalnızlık, hüzün ve acı´... Ve gidiyorum; Yalan misaliâ¦.
...Susmak ? diyorum korkarak⦠Haykırıyor içim..Yalnızlığa bürünüyor tüm seslerâ¦Acıtıyor suskunluk, hüzünü.. Kelimelerim saklanıyor kendinden⦠Boğuluyorum bukadar sessizlik içinde ! .... burası tam benlık :-o :-o emegıne saglık canım ...