Senle açamam Bir fidan olsam toprakta suyum sen olsan Kurur kalirim gulum senle acamam Varsa söylenecek bir söz sevgi adina Birak ben söylerim gulum sen sadece sus... Görmedin mi vefasizlar vefa görmezler Bilir misin son sözu a$k adami söyler Son demlere bakip yuregini sogutma Bu yurek kirk vefasizi bir anda siler.. Tel tel olsa yüregim her tel sen olsan Koparirim yuregimi yine aramam seni.. Varsa söylenecek bir söz sevgi adina birak ben söylerim gulum sen sadece git.. $iiri = iste böyle gideceksin salina salina Ardina baka baka Kimi bekliyorsun da bakarsin ardina demezler mi adama sen bir gurursuzu sevmedin ki guzelim ki gelsin ardindan O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptigini cekeceginden ku$kun mu vardi da Simdi elem icinde aglarsin görunen köy misali var miydi gerek klavuza Simdi yerli yersiz aglama vaktidir cevrene ne yapacagim diye sorma vaktidir Aalacagin cevabi ben söyleyim guzelim bilmiyorum diyecekler kimin gucu yeterki zamani geri cevirmeye öleyse sen sadece susmayi dene ilk gittigin gibi guclu sansinlar seni bu beni daha mutlu eder bir caresizimi sevmisim dememem icin Sen öyle olmasanda ve ben bilsemde sen gucluymus gibi yap simdi hoscakal deme zamani amma sen hoscakal kalmayi haketmiyorsun sevmenin ve sevilmenin hakkini verebilenendir o Sana söylenecek tek sözum var bu ömru sevgiye hasret mecnun misali yasaman dilegiyle...
HABERİN VAR MI? SAÇLARINDAN BİR TEL ALDIM HABERİN VAR MI YAR YAR HABERİN VAR MI? BU GÖNLÜMÜ SANA VERDİM HABERİN VAR MI YAR YAR HABERİN VAR MI? GÖZDEN UZAK DİLDEN IRAK BEN SENİ SEVİŞİM EYVAH HABERİN VAR MI YAR YAR HABERİN VAR MI? GÖZLER KALBİN AYNASIDIR YALAN SÖYLER Mİ YAR YAR YALAN SÖYLER Mİ? ALDATAN GÖZLER GÖRDÜM ODA SENDE Mİ YAR YAR ODA SENDE Mİ? GÖZDEN UZAK DİLDEN IRAK BEN SENİ SEVİŞİM EYVAH HABERİN VAR MI YAR YAR HABERİN VAR MI? SON HATIRAN KALDI ONUDA ALSANA YAR YAR ONUDA ALSANA YAPTIĞINLA MUTLUMIUSUN SÖYE SEN BANA YAR YAR SÖYLE SEN BANA GÖZDEN UZAK DİLDEN IRAK BEN SENİ SEVİŞİM EYVAH HABERİN VAR MI YAR YAR HABERİN VAR MI? KENAN COŞKUN
SENDEN OLDU DİYAR DİYAR GÖÇMEZ İDİM SENDEN OLDU BEN BUKDAR İÇMEZ İDİM SENDEN OLDU SENDEN OLDU HAYIRSIZ YAR SENDEN OLDU HAVAYA BAKTIM AYAZLIK ETME ZALIM BANA YAZIK SAÇIMDAKİ ŞU BEYAZLIK SENDEN OLDU SENDEN OLDU HAYIRSIZ YAR SENDEN OLDU BUNDAN SONRA HALİM SORMA KERAMET ETSENDE İNANMAM BENİM GURBET KUŞU OLMAM SENDEN OLDU HAYIRSIZ YAR SENDEN OLDU AKAR GÖZYAŞIM DURMAZDI YAR GELİP HALİM SORMAZDI KIZILTUĞ AŞIK OLMAZDI SENDEN OLDU SENDEN OLDU HAYIRSIZ YAR SENDEN OLDU KENAN COŞKUN
SEVMEYİ SEN ALIŞTIRDIN BUNDA BENİM GÜNAHIM NE SEVMEYİ SEN ALIŞTIRDIN ALT ÜST ETTİN SEN DÜNYAMI SEVMEYİ SEN ALIŞTIRDIN ÖPMEYİ SEN ALIŞTIRDIN SANDIM GARİPLER GÜLMEZDİ ÇOK SEVEN TÖVBE ÖLMEZDİ AKLIMA BİLE GELMEZDİ SEVMEYİ SEN ALIŞTIRDIN ÖPMEYİ SEN ALIŞTIRDIN ÇOK ŞEY ÖĞRETTİN SEN BANA DELİYİM ONDAN BU YANA 2.(YANARIM ONDAN BU YANA) SEVENLER NASIL DAYANA SEVMEYİ SEN ALIŞTIRDIN ÖPMEYİ SEN ALIŞTIRDIN CANKAT ERDOĞAN EŞİNDEN AYRILAN YARALI ÖRDEK EŞİNDEN AYRILAN YARALI ÖRDEK ÖTER DERTLİ DERTLİ GÖLE ÇEVRİLİR YARALI GÖNLÜME OLMADI ORTAK GÖZLERİMİN YAŞI SELE ÇEVRİLİR BİR DEĞİRMEN YAPTIRDIM KOYDUM TAŞINA BENDİME ÇEVİRDİM GÖZÜM YAŞINA ARADIM FELEĞİN ÇARKI İŞİNİ BEN SAĞA ZORLARIM SOLA ÇEVRİLİR YARALI BİR CEYLAN DAĞLAR BAŞINDA UYUR YAVRUSUNU GÖRÜR DÜŞÜNDE PERVANELER GİBİ AŞK ATEŞİNDE KEREM YANAR ASLI KÜLE ÇEVRİLİR KENAN COŞKUN
YARSIZ ÇEKİLMİYOR YARSIZ ÇEKİLMİYOR DÜNYANIN KAHRI SENDEN BAŞKASINA GÜVENMEM GAYRI ÇABUK TUT ELİNİ SEN ÖLDÜR BARİ YADELLER GİRMESİN KANIMA BENİM GEL YAKLAŞ YANIMA GEL OTUR YARİM TATLI SOHBETİMİZ KALMASIN YARIM YANAĞIN GIDADIR DUDAĞIN SERUM ÖPTÜKÇE CAN KATAR CANIMA BENİM SEVDAYA GİDEN YOL EN GÜZEL YOLDUR İSTER KADEHİME ZEHİRLER DOLDUR BEN SANA KIYAMAM SEN BENİ ÖLDÜR KÖTÜLÜK YAKIŞMAZ ŞANIMA BENİM SEN BENİ DÜŞÜRDÜN SONSUZ FİRKATE BU MUHABBET DÖNÜŞMESİN HASRETE YOKSA DARILDINMI GARİP FİKRETE NEDEN GELMEZ OLDUN YANIMA BENİM GÜLER DUMAN & YUSUF GÜL BU PARÇA İLK OLARAK BANA VE CANIM DİLEĞİME GELSİN SONRA BURDA BULUNAN BÜTÜN CANLARA GELSİN
DİLİM Eyvah neler actin basima benim Beni ellik ellik gezdiren dilim Herzaman karistin isime benim Sarilmis yarayi azdiran dilim Ciplak yalan gercek yere koyulmus O sebepten nice cana kiyilmis Dogruyu soylemek kufur sayilmis Cakali cukali kizdiran dilim Pir Sultan´da Sahi gordum susmadim Bedrettin´le asla zulme kusmadim Umudumu dost dost diye kesmedim Nesimi´yi diri yuzduren dilim Kim vermis ugrunda verdiklerimi Saklatmadin bana gorduklerimi Perisan eyledin sevdiklerimi Sirrimi aleme sizdiran dilim Dilim pek severim seni cok yasa Soytari soysuza edersin basa Hasbuhal derdimi uzak yoldasa Sazimin telinde gezdiren dilim Kizil guller acmis kozalarinda Fidanlar suladim gozelerinde Bana yoldas oldun dizelerimde Adimi Emekci yazdiran dilim. ERDAL ERZİNCAN Türkünün Adı: Dilim Türkünün Yöresi: 1-Bilinmiyor Türkünün Kaynağı & Mahlası: Emekçi
UNUTMAM SENİ Ben bu derdi çeke çeke ölsem ölsem yine unutmam sevdiğim seni seni vadem yetse gurbet ellerde ölsem ölsem sevdiğim MEZARIMDA OTLAR BİTSE YİNE UNUTMAM SENİ SENİ UNUTMAM SENİ SENİ Kerem gibi odlara yansam yansam ahh Ferhat gibi kayaları delsem delsem sevdiğim Yusuf gibi zindanlarda kalsam kalsam sevdiğim DAR AĞACIM KURULSA YİNE UNUTMAM SENİ SENİ UNUTMAM SENİ SENİ Bende bu derdi senden aldım aldım ahh bu dert ile yana yana kül oldum kül oldum sevdiğim sensiz bu bellerde dolandım dolandım sevdiğim SUSUZ ÇÖLLERDE KALSAM YİNE UNUTMAM SENİ SENİ UNUTMAM SENİ SENİ CİHAN ÇELİK
Ak meleğim göç eylemiş yurdundan Havalanmış minnet etsem iner mi Can çıkmazsa o kurtulmaz bu demden Alev almış ateş dağı söner mi Dertli olanlara elbet zar gelir Geniş dünya tek başına dar gelir Ellere yaz bahar bana kış gelir Ben yanarım eller beni kınar mı Nesimi'yem daha giymem alları Viran olsun Çamşıhı'nın elleri Sele verem dağı taşı çölleri Aklı olan bu dünyaya kanar mı?
Gel Koyun Meleme Sabah olur koyun kuşluğa gelir Her koyun arar da kuzusun bulur Ağca koyun meler arada kalır Gel koyun meleme vazgel kuzundan Benim kuzum kuzuların beyidir Ağca koyun yüreğimin yağıdır Anın gideceği Yıldız Dağı'dır Gel koyun meleme vazgel kuzundan Koyun meler kuzusunun adı yok Sıra sıra küleklerin südü yok Kuzusuz yaylanın hiçbir tadı yok Gel koyun meleme vazgel kuzundan Koyunun başına bodcak takayım Yönüm dönüp o koyuna bakayım Kuzun nerde ise kuzun bulayım Gel koyun meleme vazgel kuzundan Koyun sen şurada kuzlamadın mı Sağını solunu gözlemedin mi Aç kurt gelir diye gizlemedin mi Gel koyun meleme vazgel kuzundan Dereye aşağı gider kurt izi Kurt ağzında gördüm bir körpe kuzu Seversen Mevla'yı ağlatma bizi Gel koyun meleme vazgel kuzundan Seni yayan çoban bir delikanlı İbrişim bıyıklı hem ince belli Sağında solunda püskülü belli Gel koyun meleme vazgel kuzundan Seni yayan çoban yetip gitmesin Bahçesinde lale sünbül bitmesin Seni incitenler Hakk'a yetmesin Gel koyun meleme vazgel kuzundan Pir Sultan Abdal'ım bu kuzu n'oldu Koyunun feryadı ciğerim deldi Yoksa bir aç kurt mu kuzunu aldı Gel koyun meleme vazgel kuzundan Pir Sultan Abdal
BEYHUDE gönül aşı ben bir deli gezer bir zaman beyhude başımızda sevda yeli eser birzaman beyhude geçti benim deli çağım viran oldu gönül bağım tükendi fitilim yağım yandı bir zaman beyhude ister kader ister yazı seven aşık çeker nazı alan razı satan razı gezer bir zaman beyhude geçti benim deli çağım viran oldu gönül bağım tükendi fitilim yağım [COLOR=magenta]yandı bir zaman beyhude [COLOR=magenta] [COLOR=magenta]gönül niçin niçin niçin [COLOR=magenta]yanıyorsun için için [COLOR=magenta]gündüzler gül o yar için [COLOR=magenta]öldü bir zaman beyhude [COLOR=magenta] [COLOR=magenta]geçti benim deli çağım [COLOR=magenta]viran oldu gönül bağım [COLOR=magenta]tükendi fitilim yağım [COLOR=magenta]yandı bir zaman beyhude[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
Keşke Seni Demeseydim Şarkı Sözleri saçlarını taramışsın, sarı renge boyamışsın haberin varmıydı benden, beni bana komamışsın. keşke seni görmeseydim gönül verip sevmeseydim lal olaydı ağzım dilim keşke seni demeseydim ah o saçlar taranır mı? sarı renge boyanır mı? gidipte yâdele vardın, gönlüm buna dayanır mı? keşke seni görmeseydim gönül verip sevmeseydim lal olaydı ağzım dilim keşke çirkin demeseydim. CANER GÜLSÜM http://www.izlesene.com/video/amator-caner-gulsum---haberin-varmiydi--/933577
Pınar Sağ - Bebek Perçenekten yayan geldim Aman doktor bak bebeğe Beşiğini elden aldım Yandım doktor bak bebeğe Nenni nenni nenni bebek oy Yıkık yuvan hanem hasta Yalvarırım eşe dosta Anası bebekten hasta Yandım doktor bak bebeğe Nenni nenni nenni bebek oy Mahsuni şerif çobandır Meskeni dumanlı dağdır Bebektir ama insandır Yandım doktor bak bebeğe Nenni nenni nenni bebek oy
özlemin dili olsaydı Günler gördüm gün içinde Geceler gündüz içinde Seni gördüm görmeseydim Düşerken kanlar içinde Özlemin dili olsaydı Yüregimiz söz olurdu En amansız fırtınalar Gelir bizi bulurdu Kimi zamanlar külhandık Kimi zamanlar şakacı Her şey öyle degiştiki Yitirdik biz bu havayı Özlemin dili olsaydı Yüregimiz söz olurdu En amansız fırtınalar Gelir bizi bulurdu Güzel günler düşlemiştik Sevmiştik hem sevilmiştik Yangınların arasında Yeminlere sarılmıştık [COLOR=magenta]Özlemin dili olsaydı [COLOR=magenta]Yüregimiz söz olurdu [COLOR=magenta]En amansız fırtınalar [COLOR=magenta]Gelir bizi bulurdu FERHATTT TUNÇÇÇÇÇ[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
SEN AĞLAMA YARDağlar beni koy ver gidim yar ağlamasın Dizin vurmasınDoymadım ömrüme nasıl ölem yar ağlamasınGülüm solmasınYollar tuzak ben ne edim yar ağlamasınYürek yanmasınAğlama yar sen ağlama yarGadan belan bana gelsinSen ağlama yarGül kırılmasınGönül kırılmasınKar fırtına boran olsunGülüme yağmasınBen öleyim oy ben öleyimBu canıma kurşun değsinDur ben öleyimAğlama yar gel ağlama yarSana gelen bana gelsinSen ağlama yarGülüm darıldıGönlüm yorulduKar fırtına boran vurduGülüm kırıldıBen öleyim oy ben öleyimBu canıma kurşun değsinDur ben öleyimSözler: YUSUF HAYALOĞLU
SEN AĞLAMA YAR Dağlar beni koy ver gidim yar ağlamasın Dizin vurmasın Doymadım ömrüme nasıl ölem yar ağlamasın Gülüm solmasın Yollar tuzak ben ne edim yar ağlamasın Yürek yanmasın Ağlama yar sen ağlama yar Gadan belan bana gelsin Sen ağlama yar Gül kırılmasın Gönül kırılmasın Kar fırtına boran olsun Gülüme yağmasın Ben öleyim oy ben öleyim Bu canıma kurşun değsin Dur ben öleyim Ağlama yar gel ağlama yar Sana gelen bana gelsin [COLOR=magenta]Sen ağlama yar [COLOR=magenta]Gülüm darıldı [COLOR=magenta]Gönlüm yoruldu [COLOR=magenta]Kar fırtına boran vurdu [COLOR=magenta]Gülüm kırıldı [COLOR=magenta]Ben öleyim oy ben öleyim [COLOR=magenta]Bu canıma kurşun değsin [COLOR=magenta]Dur ben öleyim [COLOR=magenta]Sözler: YUSUF HAYALOĞLU[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]
kayıpların ardından adını verdim durgun göllere düşmeyesin diye oğul, uzak yollara sesini verdim akarsulara dalmayasın diye oğul, kan uykulara kuzgunlar dolanınca turna peşine çoban türküleri oğul, akar düşüne silinip de gitmiyor yürek acısı kaybolan canların oğul, bu kaçıncısı sevdanı verdim dağlar başına üfleyesin diye oğul, aşk ateşine Grup Yorum
UNUTURSUN MİHRİBANIM Unutmak kolay mı deme Unutursun mihribanım Oğlun kızın olsun hele Unutursun mihribanım Hayat böyle bu gemide Eskiler yiter yenide Beni değil kendini de Unutursun mihribanım Yıllar sineme yaslanır [FONT=Arial][COLOR=purple]Hatıraların paslanır [FONT=Arial][COLOR=purple]Bu deli gönül uslanır [FONT=Arial][COLOR=purple]Unutursun mihribanım [FONT=Arial][COLOR=purple]Zaman erir kelep kelep [FONT=Arial][COLOR=purple]Meyve dalda durmuyor hep [FONT=Arial][COLOR=purple]Unutturur bir Çok sebep [FONT=Arial][COLOR=purple]Unutursun mihribanım [FONT=Arial][COLOR=purple]Gün geçer azalır sevgi [FONT=Arial][COLOR=purple]Değişir herşeyin rengi [FONT=Arial][COLOR=purple]Bugün değil, yarın belki [FONT=Arial][COLOR=purple]Unutursun mihribanım [FONT=Arial][COLOR=purple]Süt emerdin gündüz gece [FONT=Arial][COLOR=purple]Unuttun ya büyüyünce [FONT=Arial][COLOR=purple]Bu İşte tıpkı Öylece [FONT=Arial][COLOR=purple]Unutursun mihribanım [/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT]
Deniz üstünde fener bir yanar bir söner Bu gaybana sevdaluk ne yana olsa döner Bu gaybana sevdaluk kırk tarafa da döner Gel kaçalım sevduğum dağların arkasından Yandımda öleceğum bu yürek yarasından Duman gelur dereden kapatur daği taşi Sevduğumun yüzünden durmaz gözumun yaşi Gel kaçalım sevduğum dağların arkasından Yandımda öleceğum bu yürek yarasından :teselli
Bir Gönüle Aşk Girince Ateşte Yanmışa Benzer Bir De Hasretlik Olunca Yanmış Tutuşmuşa Benzer Yağmura Karışır Yaşın Dünyaya Sığmaz Bir Başın Sevdalıdır Hayal Düşün İçmeden Sarhoşa Benzer Bedenimin Canı Canan Damarımın Kanı İman Fedai'm Dört Yanımınan Kışa Tutulmuşa Benzer
Hacı Bektaş Veli Dost Sensiz Dünyanın Tadı Olur Mu? Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Seni Bilmeyenler Hakkı Bilir Mi? Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost Elimi Bilmezdim Eli Bildirdin Yalan Söylemeyen Dili Bilirdin Harama Çökmez Beli Bilirdin Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost Yunusa Yarenden Taptuk Emreye Kırk Yıl Dağda Gezdi Gönül Vermeye Her Can Layık Değil Seni Sevmeye Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost Der Mahzuni Eşiğini Bulayım Yüzlerimi Tozlarına Dolayım Kul Eyle Kapında Kurban Olayım Adı Güzel Hacı Bektaş Veli Dost Ulu Dost Canım Dost Aşık Mahzuni Şerif