-Türk halkına özgü bazı davranışlar ) -Kardan adama tekme atma ya da bozmaya çalışma. -Yeni atılmış betona isim yazma. -Ağaçlara ve bankalara kalp ve isim kazıma. -Gazetedeki resimlere sakal , bıyık ve gözlük yapma -?En iyi ben araba kullanıyorum? zannetme. -Şahin marka arabayı Doğan görünümlü yapma. -Kırmızı ışıkta dururken, yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basma. -Tuvalet duvarlarını defter sanma. -Takımı galip gelince havaya silah sıkma. -Kumsalda deve güreşi yapma. -Trafikte bizi geçen bir aracın tekrar önüne geçmeyi ilke sayma. -Kar topunun içine buz koyma. -Yasak ortamlarda ille de cep telefonu ile görüşme. -Kırmızı ışıkta burnunu karıştırma. -Derslerini çalışıp sınıfını geçenleri ?inek? sanma. -Mesleğimizdeki unvanımızı İngilizce söyleme. -Tiki olan insanların tikleri ile uğraşma. -Küllük bulunmayan ortamlarda sigarayı dik olarak masa üzerine bırakma. -Faturaları son gününde ödeme. -Ara yollardan ana yola çıkacak araca yol vermeme. -Otobüsteyden, ille de ön kapıdan inmeye çalışma. -Evlilerin bekarlara ?sakın ha evlenme? demesi. -Aynı filme giden insanların çıkışa filmi birbirlerine anlatmaları. -Yolda tanıdık birini görünce arabayı şakadan onun üzerine sürme. -Banknotların üzerine ?beni ara? yazıp, telefon numarası bırakma.
-Banknotların üzerine ?beni ara? yazıp, telefon numarası bırakma Emeğine sağlık kAptAn yaa Hepside doğruydu ve hepsi guseldi Teşekkürler..