Satırlarıma âsen´ değil, Özlemin dökülüyor⦠Olmazsa olmazım âsen´â¦ Yoksun işte⦠Bir hayalden ibaret özlemlerimâ¦Yastığıma başımı koyduğum da sadece sen'li hülyalara bırakıyorum ruhumu... Dışına çıkılması zor bir yol gibisinâ¦Çıksam, düşeceğim sanki uçurumundan⦠Oysa yoksun, varlığımın sınırlarında⦠Anladım ki sen kolaylaştırdıkça anl****** ben zorlaştırıyorum seniâ¦Oysa basit bir oyunsun, beynimin içinde karmaşaya sebep olan. Ve karmaşık olan sen değil, sensizliği anlamak⦠Hangi kelime, hangi cümle sensizliği anlatabilir ki ? Düşünüyorum da düşünecek bir şey yok özünde⦠Varlığının yerine yokluğunu kabullenmeyi öğrenmeli avaz avaz⦠Bir sensizliği bir de yalnızlığı yaşayabilmeli içimde ki sesliliğe rağmen⦠Oysa, Bıraksam çığlıklarımı terkini sindirecek suskunluğum⦠Bu yalnızlık, suskunluğuma eşit olacak sensizliğe giden her adım da⦠Biliyorum, kendimi kandırıyorum zamana karşı⦠Ve bilmek bahane değil âbana´â¦ Olmazsa olmazım âsen´â¦ Yoksun işte⦠Ve görmüyorsun⦠Sana gözlerim değil, Yüreğim⦠Bedenim⦠Ağlıyor !