Polis: eller yukarı, polis ! Suçlu: memnun oldum abi nassın ? suçlu1: 2 saat içinde helikopter gelmezse rehineler ölür! Suçlu2: abi benim plysteyşını da söyle unutmasınlar. suçlu1: sus len! Polis: yat yere! ben polisim suçlu: ayoooll bi otele gitseydik yakışıklı Polis: anaaa ............ suçlu: gelmeyin yoksa atlarım! Polis: hacı sen zahmet etmesen biz atardık Polis1: eller yukarı polis! polis2: olum söyleme sırası bendeydi .......... suçlu: neye karar verdik abi ne yapıyoruz polis2: sus len sen! Polis: eller yukarı polis! suçlu: hacı hep aynı diyaloglar ya, biraz yaratıcı olun Polis: avukatını çağırma ve telefon etme haklarına sahipsin Suçlu: valla mı abi Polis: şaka len, seni dövmeden önce biraz dalga geçelim dedik ehuehuehu D Polis: etrafınız sarıldı teslim olun ! suçlu1: ne oldu ne diyorlar? Suçlu2: abi konuyu kilitlemişler
teşekkürler devrim enteresan diyaloglar... kimsenin polislerle bu gibi diyaloglar yaşamaması dileği ile
Polis: avukatını çağırma ve telefon etme haklarına sahipsin Suçlu: valla mı abi Polis: şaka len, seni dövmeden önce biraz dalga geçelim dedik ehuehuehu Çok güzeldi emeğine sağlık canım