Sonunda sitemizede kar yağdı :)

Discussion in 'Komik resimler' started by Alevi_Kaptan, Dec 12, 2008.

1. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Staff Member

Evet canlar bir çok yerde kar yağışı başladı sonunda sitemizede 13 aralık 2008 ... alevicanlar.net'de Cumartesi gecesi başlayan kar yağışı kuzey kısımda yani sitemizin üstünde yer yer tipi şeklinde devam ediyor. Kaptanın mekanı kar altında kaldı köy hizmetleri kapalı olan yolları açmakla meşgul kaptan mahsur kaldı ama hala bacası tütüyor ve internet bağlantısı kesilmedi :DD

Off off insan bazen ordaki evde olası geliyor şehir yaşantısından ve insanlardan uzak...

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

yaa delısın senn var yaa :))) cok guzel olmus ama yazı harıka zaten koptum gulmektenn ama orda kal bı sure bence buna ıhtıyacın var :DD :DD :DD supersınn emegıne saglıkkk delıımm

3. WusLaT

WusLaT Üye

harbiden harika olmuş gene yapacagını yapmışın :):) helal sanaaaaaa

4. oktay

oktay Daimi Üye

Süpersin yaaa fazla kardanadam yapma sakın walla tekmelemeye gelirim :DD :DD

5. Alevi_Kaptan

al sana türk
    :eek: :DD

6. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

supersın gulum yaa tamda turkusunu bulmussunn :DD :DD :DD :DD evet kaptan sana ordan cıkıs yokk artıkk kendıne bı hayat kurr kımseyıde bekleme sakınn :DD :DD gelmeye calısanı yakarımmm allahımaa :DD :DD :DD :DD
    sana mekanında mutluluklarrr emanetın bızdedır gozun arkada kalmasınn sakınn :DD :DD :DD (senden ıyı bakarız bılıyosun )

7. cem24d

cem24d Aktif Üye

Ne yaptın can daha kömür alamadık erken getirdin kışı:)emeğine sağlık can

8. Alevi_Kaptan

üzerime gelmeyin kızlar polemiğe girmek istemiyorum :smile:

9. gülüş

gülüş Daimi Üye

:DD :DD :DD :DD Bedava Kömür dağıtılır soba verilir Adresinize nasıl ulaşabiliriz acaba :DD :DD
    Çok hoş olmuş kaptan Mekanın karla dolsun :DD

10. Alevi_Kaptan

750 kilo kömür alcaktım hala almadım şimdide kar yağdı hiç alamam :eek:k :DD

11. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

sen merak etme tayip beye söyleriz indirir orayada kömür zaten azmış altı üstü 750 kilo degilmii :DD :DD gerçekten çok hoş olmuş erkan yaa süpersin vallahi harikasın :eek: :eek: :eek: emegine saglık valla :DD :DD

12. nafizyilmaz

nafizyilmaz Daimi Üye

erkan can kar saflık demek beyazlık demek bereket demek kazanç demek su demek hayat demek ama kış bile kurak geçiyor sen siteye karı yağdırmışsın inşallah hayırlara vesile olur bol kara yağaşlı bir kış yaşarız geleceğimiz için çok önemli yoksa su kaynaklarımız her geçen gün tükeniyor kar demek hayat demek can demek cana can katmak demek
    ALLAH gökte rahmeti yerde bereketi eksiltmesin can dost bize morel oldu en azından senin kar yağdırman

13. Alevikızı3536

Alevikızı3536 Yeni Üye

hahahhahaa çok komik yhaa :D Sonunda siteye de kar yağdırttınız yanee:):)

Share This Page