Sigara İçiyomusunuz İçmiyomusunuz?

Discussion in 'Anketler' started by Alevi_Kaptan, Apr 15, 2007.

?

Sigara Ýçiyomusunuz Ýçmiyomusunuz?

1. Evet Ýçiyorum

23.8%
  2. Hayır Ýçmiyorum

76.2%
  1. kutlay

kutlay Daimi Üye

içiyorum ve mesleğim de tütün teknikerliği ben içmezsem nasıl örnek olucam millete :D

2. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

hıc gulecegım yoktu :D

3. JanaDiLem

JanaDiLem Daimi Üye

Sigara İçiyordum Maalesef..İçtiğim Yıllarıma Yanarım..Çünkü Bıraktım..

4. maalesef içiyorum ama istedigim zamanda bırakabiliyorum

5. ero

ero Daimi Üye

alevi-hüseyin kardeş istediğin zaman bırakabiliyorsan neden MAALESEF sözcüğünü kullandın ? :)

6. kutlay

kutlay Daimi Üye

ben sigara içmiyorum adeta yiyorum 8 sanıye sürüyor bı adet sigara bitirmem

7. devran

devran Yönetici

ben içtim ama bıraktım içmiyorum canlar hemde bi günde bıraktım içmedim daha içen arkadaşlarımada tavsiyem hemen bıraksınlar.

8. enelhak

enelhak Super Moderator

11 yıl içtim ve 5 yılı aşkındır içmiyorum bıraktım.Aslında insan istedikten sonra bırakabilir hemde bir günde.Ama psikolojik olarak birkaç ay hatta belkide yıl ön hazırlık yapmak şartıyla.

9. cangibi2008

cangibi2008 Daimi Üye

cigarimin keyifme degmeyin....

isten sonra cayin yaninda eyi gidiyo meret..

10. güzeldost

güzeldost Yeni Üye

ben de sigara içiyorum ama zararlı olduğunu bile bile neden içtiğimi ben de bilmiyorum.

11. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

daha önce kullanıyordum ama yaklaşık 5 aydır kullanmıyorum ve iyikide kullanmıyorum önceden kullandığım için nefret ediyom ben bırakamıyorum diyen kendi iradesine sahip del derim iradene yenik düşmeyin canlar

12. ünver55

ünver55 Daimi Üye

Diyarbakır'da çalışırken arada bir içiyordum.Şimdi ise içmiyorum.İçen arkadaşlar beni çok rahatsız etmiyor.Tabiki açık havada içildiği zaman yoksa ev içinde içildiğinde rahatsız oluyorum.

13. enelhak

enelhak Super Moderator

Sözüm meclisten dışarı :) para verip kendimi zehirleyecek kadar enayi değilim :)

14. eXile_62

eXile_62 Aktif Üye

içiyorum ama braktım bugunden sonra:D

15. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Kullanıyorum ve psikolojık olarak sıkıntımı stresımı aldıgına kanaat getırıyorum halbukı pembe yalan ama bazen buna bıle ıhtıyacımın olması kadar alçaldıgıma ınanamıyorum ...

Share This Page