Sigara İçiyomusunuz İçmiyomusunuz?

Discussion in 'Anketler' started by Alevi_Kaptan, Apr 15, 2007.

?

Sigara Ýçiyomusunuz Ýçmiyomusunuz?

1. Evet Ýçiyorum

23.8%
  2. Hayır Ýçmiyorum

76.2%
  1. Guest

Guest Misafir

sigara kullanmıyorum...
    hani içenler derya derdimizi unutuyoz stres atıyoz bi kaç kere morelim bozukken o yüzden içtim baktım saman gibi tadı var art derdime dermanda olmamıştıkiii :) kesinlikle kullanmayı düşünmüyorumm

2. BEN İÇİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HATTA İÇMİYORUM SANKİ YİYORUMMMMMMMMMM

3. cicek88

cicek88 Üye

hayır içmiyorum. tavsiyede etmiyorum. çevremd eo kadar kullanan varki sayelerinde pasif içici odum

4. Adanalı_musayipler

Adanalı_musayipler Daimi Üye

En iyisini yaparsın can çünkü sigarayı içenler sadece muhtac olanlardır !!! :lol:

5. yorum62

yorum62 Daimi Üye

ben içiyorum hemde baya fazla ama tavsiye etmiyorum tabiki

6. canlar  yilmaz

canlar yilmaz Daimi Üye

sigara icmiyorum tavsiye edmiyorum gerci arkadaslarin sayesinde icmisgibi oluyoruz

7. tugba_1986

tugba_1986 Üye

hayır içmiyorum saglıksız bir yaşamım olsun istemiyorum çünkü

8. sevgi_seli

sevgi_seli Daimi Üye

içiyorum içmelerinide tavsiye etmiyorum ama şu var ben günde 2 paket rahat içiyorum onca dert onca sıkıntı içinde yalada olsa biraz mutluluk biraz stres attırıyor

9. ARZU DUMER

ARZU DUMER Daimi Üye

sigara içmiyorum. şiddetle karşıyım içenlerede. içen arkadaşlarda ne zevk alıyorlar bilemiyorum doğrusu.

10. gizem

gizem Daimi Üye

ben asla sigara içmedim ve içmemde...çünkü hem yaşım küçük hemde zararlarını çok iyi bilyorum...bu sitedeki sigara içmeyenleri kutluyorum...içenlerinde biran önce bırakmasını diliyorum...

11. huseyin mert

huseyin mert Daimi Üye

UZUN ZAMANDAN BERİ BERİ İÇİYORDUM AMA İŞİM NEDENİYLE BIRAKMAK ZORUNDA KALDIM İYİDE ETMİŞİM

12. celal44

celal44 Daimi Üye

evet malesef sigara kullanıyorum .. :(

13. seraphalis

seraphalis Daimi Üye

ewet içiyorum ne yazıkki bizamanlar ablama bıraksın diye yalvarıyodum şimdi bana sigara alsın diye söleniyom :)

14. alevininhasi

alevininhasi Daimi Üye

sigara içiyorummmmmm bırakmayıda düşünmüyorummmmmmmmmm :) :) :D :D

15. pınar__

pınar__ Daimi Üye

hayır içmiyorum içmeyide düşünmüyorum ..içenelrde nasıl zevk alıyo anlamış değilim ,iğrenç bi kokusu var ...

16. kartal

kartal Daimi Üye

ben sıgaradan nefret ederim :) :) :) :D :D :D

17. kartal

kartal Daimi Üye

hayatda içmem nefret ederim sigara yavaş yavaş ölüme yolcu eder bende size sigarayı bırakın derim :eek: :eek: :eek: :-o :-o :-o

18. yorum62

yorum62 Daimi Üye

işin garip tarafı içiyom valla ben bırakmak istiyom ama o beni bırakmıyo :)

19. kigi12

kigi12 Daimi Üye

simdiye kadar arada bir icerken , artik arada bir icmiyorum :-o :-o ( yani ciddi ciddi basladim)

20. baran

baran Üye

Malesef bende iciyorum, birakmak icin de fazla caba sarfetmiyorum...

Share This Page