sevgiye inanmayanlar neden olumsuz duygular yaratabilirlerki,neden sevginin temelini yaşamaktan kaçınırlar sevgiyi yaşamak bu kadar zormu yada yaşatmak,yada seni seviyorum derken titremiyormu diliniz,onun gözlerinin içine bakarken ah sana olan sevgimi bi bilsen demek bu kadar zormu,hiçmi aglamadın sevgiden yana hiçmi gözlerini tavana dikim bi söleseydim dedigin olmadımı,anneni babanı kardeşini hiçmi sevmedin,hiçmi. bi kere olsun sevgi gösterisinde bulunmadınmı sevginin adına şiiirler şarkılar yazmadınmı hep sevgisizmi yaşadın,bir çiçegi sularken bir güneşe bakarken herşeyin sevgiden yana yaratıldıgını bilmedinmi,sevgiye nasıl olduda inanmadın bunca zaman sonra anlamadınmı sevgisiz bi hayat yaşanmayacagını ne kadar güzeldi oysa seninle sevgiyi tatmak şarkılar söleyip işte sevginin gücü bu demek demeyi ama sen gönlündeki sevgiyi bile hiçe saymışsın seni yanlış tanımışım sen sevginin ateşiyle sevmeyi bile ögrenememişsin yazık sevgi kadar degerli bir degeri kaybettin sevgi aşktır sevgi hayattır sevgiyi anlayana sevgiye inanmayanlara sevgi yüceliktir ne kadar çok seversen sev ama yanlızca sevgi için sev meral halis
sevgi yaşamaksa ben yaşamıyorum sevgi hayatsa ben hayattan zevk almıyorum beni severken öldürdüler ben asla sevgiye inanmıyorum bazen kendini anlatabilmen için susman gerekir ben bu yüzden susuyorum emeğine sağlık cannn...
Cok güzel bir yazi abla... Sevgi dedigin hic tükenirmiki? Tükenebilirmiki? Bence imkansiz herkez icinde mutlak bir sevgi tasiyordur. Bazilari "inanmam" derler bende bu lafa inanmam eger kendi sevgilerini iclerinde gömmüsseler cikarmalarida onlarin elindedir. Hepimiz sevgiyi aramaktayiz hepimizin icinde sevgi vardir ve hep olucaktirda Cünkü Sevgi Ölümsüzdür!!!! Herkezin Herseyin sevgisi ayridir Ama Sevgi Vardir Hep Var Olucaktir Degisen Sadece Kisilerdir Veya Sevgiyi duydugun Seylerdir..... Saol abla Yüregine saglik!!!