Demek değerini hiç bilmemişim Bugüne dek seni mutlu edememişim Hak etmediğin sözleri hep söylemişim O zaman neden ayrıldık diye sorma bana... Bir gün olsun benden güzel bir söz duymadıysan Aşkına karşılık bulamadıysan Tutarsızlığımdan bunaldıysan O zaman neden ayrıldık diye sorma bana... Kendimi hep haklı çıkardım ise Sana hiç inanıp güvenmediysem Hep canını sıkıyor isem O zaman nenden ayrıldık diye sorma bana... Bana hak ettiğimden fazla değer veriyorsan Fakat ben bu değere layık olamıyorsam Seni hayatından bezdiriyorsam O zaman neden ayrıldık diye sorma bana... Sana dürüst ol! Yalan söyleme demiştim Sen yine saçma sapan cevap vermiştin Ben bir türlü sana güvenmemiştim O zaman neden ayrıldık diye sorma bana... Senden biraz anlayış sevgi isterken Asker ocağında ilgi beklerken En çok senin şefkatine muhtaçken... Sen yine de neden ayrıldık diye sorma bana... Demek hiç sana layık olamamışım Sen herkese böyle anlatmışsın Beni yerden yere çalmışsın Onun için neden ayrıldık diye sorma bana... Tamam artık ben bir şey söylemiyorum Tüm söyleyeceklerine boyun eğiyorum Artık hayatından çekip gidiyorum Ne olur neden ayrıldık diye sorma bana... Yaşattığın her şey için teşekkür ederim Hep mutlu olmanı temenni ederim Benden iyisini bulursun dilerim Ne olur neden ayrıldık diye sorma bana... Defalarca bana sesini yükseltme dedim Çevrene bakıp bana kur yapma dedim Ama sen her zaman el sözüyle hareket ettin Ne olur neden ayrıldık diye sorma bana... Ben bir erkektim, sen ise kadın! Ama sen hep başıma kalktın Pustum, şaştım kaldım bu hallerine Ne olur neden ayrıldık diye sorma bana... Hayatımda biri var mı diye sakın düşünme Ben sen değilim merak etme Karışmıyorum artık canın cehenneme Ama sus artık, neden ayrıldık diye sorma bana... Şimdi hatırladım, benim için şerefsiz demişsin Benim şerefsizliğimi nerde gördün söyler misin? Yalan söyleme demek, beni aldatma demek şerefsizlik mi senin için? Yeter artık neden ayrıldık diye sorma bana... Ben de bir insanım, gururum var Benim de bir ailem hayallerim var Sen bile bana bunu yaptıysan söyle ne çıkar Arama artık beni, hiçbir şey sorma bana... Senden başkasını bulurum sanma Sen istediğin gibi yaşayabilirsin ama Mutluluğunda gözüm yok sakın korkma Neyin varsa al da git, bende bırakma! Dilerim çok mutlu bir yuvan olur Benim şerefsizliğimi o unutturur Belki o sana secde de durur Ben onu yapamam, bende o yoktur... Bana defalarca ağır konuştun Erkeklik gururumu sandığa koydun Ben sustukça sen vurdun, anlamadım bunda ne buldun Tahammülüm yok artık, hiçbir şey sorma bana... Unutmadan sana son bir sözüm var Ben "Gavur" değilim! Bir Allah?ım var! Bana bütün bunları yapabildin ya Bu dünyayı da, yaşamayı da sana Helal Ettim yar!.. Yazarı belli değil.. sadece sizlerle paylaşmak istedim..... 28 ocak 2009 saat: 03:35