Biliyormusun canım çok kıskancım, düşünüyorum yarın birisi karşına çıkarsa, sevgilin olsa ve sende onu deliler gibi sevsen, muhakkak yarın olmasa öbür gün çıkacak karşına bir kişi. İşte ben o zaman ne yaparım ne yapar, onu düşünüyorum. Herhalde benim esas sonum bu olur, evet kesin sonum olur canım, birde düşünsene evlendiğinizi ve şahidinin ben olduğumu heh ne yaparım bilmiyorum. Hiç başıma gelmediği için, çaresini de bilmiyorum. Seninde durup dururken başına dert sardım, manyağım işte canım ya hem de tam manyak. Biliyor musun? Hiç aklıma gelmemişti, senle tanıştığımızda böyle bir durum olacağı, büyük söyledim herhalde başıma geldi. Evet büyük söyledim demek neden ama neden bu duruma düştüm, ben suç mu işledim? Demek işlemişim ki, şu anda o suçun cezasını çekiyorum. Vücudumu kanser sarış her tarafını öldürüyor, her çırpındıkça batıyorum, bakalım bir gün gelecek nefes alamayacak duruma geleceğim, ama ne zaman bilmiyorum. Canım benim o günde çok yakın olsa gerek. Canım seni çok ama çok seviyorum bunu unutma, emi canım seni çok sevdiğimi unutma Aşkım, sevgilim benim, belki içimden hiç çıkmayacaksın, belki sadece hayallerimde kalacak sevgilim, aşkım olman, beklide hiçbir zaman gerçekleşmeyecek. Olsun dünyada olmasan Aşkım, hayallerimle yetinirim.defteri yazmaya başlamadan şöyle sayfaları gözden geçirdim, o sayfalarda gözyaşlarımı gördüm. Sen canım boşuna bakma göremezsin, çünkü o yaşlar gözle görülmeyecek kadar çok berraklar. Canım ya şu an öyle karamsar durumdayım ki, ne yapacağımı bilmiyorum. Biraz önce senle konuşabildik, hani ben sokaktaydım, donuyordum ve ve sana bir kız var balkonda demiştim, sende güzel dedin yani hiç kıskanmadın bu canını, o zaman biraz daha burukluk oldu içim, anlatılmaz bir duygu bu, yaşanması gerek anlamak için. Canım biliyor musun? Hayatımda en çok okumayı merak ettiğim ve en çok okumaktan haz alacağım, senin o bana yazacağın kırk sayfalık yazı olacak. O yazdıklarını bir ömür saklayacağım. Sana yemin ederim hiç kimse okuyamayacak, ve bu defteri hayatım pahasına da olsa saklayacağım. Eğer bir gün zengin olsam ve sayamayacağım kadar malım, mülküm olsa ve birde kasam olsa o kasada paralarımı değil bu defteri saklayacağım. Aşkım dün sana bir ada ve o adadaki kişinin hikayesini yazmıştım mesajla, hani hikayede ada sana aşıktı ve sen bana sabah mesaj atmıştın, mesajda demiştin ki “güzeldi ama canım o kişi ben olduğuma göre, ben sana aşık değilim ki” işte bu mesaj beni kahretti, o an tekrardan inşa edilen dünyam yıkıldı gitti. Ağlamaklı oldum, ama ağlayamazdım iştekiler anlamamalıydı, bu derecede zayıflığımı, zor tuttum kendimi. O yazdığın mesaj yerine şu mesaj geldiğini düşün sana senden “Aşkım bende seni seviyorum” o zaman hikayenin ismi Karşılıksız Sevgili olmazdı. Hiçbir zaman görmeyeceğim bu mesajı demi canım, senden gelen mesaj kutusunda “ Aşkım” kelimesini hiçbir zaman göremeyeceğim. Ancak hayalimde olur, doğru canım doğru ancak hayalimde, gerçekte ise asla, ne yapayım yine seni seviyorum. Ben hak etmiyor muyum bu senin sevgini, yok yok kesin hak etmiyorum, baksana bir arkadaşına deliler gibi aşık aşık olacak kadar adinin tekiyim, bir insan arkadaşına yan gözle bakar mı? Gerçi sana kötü gözle hiç bakmadım, bakamam da, sadece tek suç, aha şurdaki kalbimde be canım. Ümit vermediğin halde gitti aşık oldu sana, hem de karşılığını bulamayacağını bile bile, aşık oldu işte, ben çok aciz biriydim, bir kalp parçasına bir sözüm geçmiyordu, alt tarafı bir kalp ya, heh neden geçiremiyordum sözümü bu kalbime. Yoksa canım ümit mi? Sandım senden duyduğum ama hiç kimseden duymadığım o sevgi damlacıklarını, ben bir umut olarak mı görüyordum. Beklide senin her “seni seviyorum” mesajın bir umut oldu bana, çünkü alışkın değildim ben bu söze “seni seviyorum” sözüne. Eve ben bu sözü, belki sadece yalan sevgililerden duymuştum ve onlarda aldatmıştı beni, biliyorsun bir dost arkadaştan, hiç duymadığım için alışkın değildim ve seninde beni sevgili olarak sevdiğini sanmıştım. Bir isteğim var yapar mısın? Korkma canını istemiyorum senden Korkma bana aşık olda demiyorum Kendimce, yapabileceğin bir şey isteğim Yok yok bu dünyaları da istemiyorum Benim için cehenneme gel de diyemem Seni yaşadığım yere hiç davet edemem Sen toprakta yatmayı sevmesin, Gökler dururken Senden bir şey isteyeceğim, Son isteğim Vasiyetimdir bu, yapmasan da canın sağ olsun Senden ben öldüğümde baş ucum da Tam tamına 365 kere 'Seni Seviyorum Aşkım' Evet sadece bu vasiyetim Yürekten söylemesen, sadece dudakların söylesin Gene razıyım be canum ama 365 kere Neden mi? 365 kere Bir yıl o toprakta rahat yatmam için Bir yıl sonra gelip gene söyleyecen ama Benim ruhum ise her gece, yanında olacak Ve her gece binlerce kez Seni seviyorum seni seviyorum diyeceğim Yanında başkası olsa yüreğim paralansa da O sana sevdiğimi açıkladığım da, neler geçmedi ki aklımdan, acaba dedim benle oyun mu oynuyor. Herkesin bir aşkı vardır, hani o sevdiğine hiç ulaşamaz ya, mutlu sonla bitmez ya, benimde işte sen olacaksın, hep sende kalacak bu kalbim........