seni saklayacagım sevgili.

Konu, 'Genel Bölüm' kısmında seyduna_34 tarafından paylaşıldı.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Önce gözlerin girdi kanıma ve ben gözlerinde tanıdım günahı… Her gece gözlerinin Kâbe karasına kapanıp her sabah güneş misali aydınlığına uyandı gözlerim…

Yüreğimde yalnızlık ülkesine kurduğum sarayımın biricik sultanı… Bu güne dek yazılmış ne varsa sevgiye dair bil ki hepsi sanaydı, senin uğrunaydı…

O soğuk gecelerde nasıl ısıttıysa beyaz bir güvercin yavrusunu sıcacık koynunda, öylesine sarıp sarmalandın yüreğimin en sıcak ikliminde…

Çünkü benim sevdama olan bağlılığım, Allaha olan inancım gibidir. Gece karanlık, kuyu ise korkulu ve derindir. Bilirim Hz. Yusuf’u karanlık kuyularda yalnız bırakmayan Mevla’m, bu sevda yolunda beni de yalnız bırakmayacaktır. Karanlığına terk edildiğim kör bir kuyuda beklediğim bedevilerin değil senin ayak seslerindi sevgili.

Ben senden önce yarımdım, seni bulunca tamamlanacaktım. Ama ne yazık ki zaman çok erken tırpanladı yüreğime attığım sevda tomurcuklarını… Rüzgârda savrulup gittiler ve ben bakakaldım ardından çaresizce…

Oysa sen anlamsızca yaşadığım hayatıma en güzel anlamları yükleyendin… Hayallerimin rengiydin… En çaresiz günlerimin sihirli perisi en bulanık günlerimin duruluğu idin… Yüreğimin çöllerine yağan yağmurdun… Ve bu çölde yeşeren en güzel çiçektin...

‘‘Sen benim kalbimde değildin, sen benim kalbimdin’’

Yüreği yüreğime bitişik yaşayanımdın. İşte bu yüzdendir ki, gözlerim senden başkasına kör, kulağım senden başkasına sağırdı…

Seni dilemekten başka hiçbir dileği içinde barındırmayan zavallı yüreğim, acaba karlı kış günlerinin ardından bahara erer mi yeniden?

Senin adını ‘sevmemek’ sözcüğüyle zikretmeyeceğim artık ve her sözlükte adının karşısına ‘aşk’ yazılacak bundan sonra. Dilerim rüzgâr savurduğu tohumları yağmurlarla birlikte ulaştırır kalbine ve bana nasip olmayan o duyguyu senin kalbinde yeşertir.

Böylece ne sen bende kaybolacaksın, ne de ben sende. Sen beni yüreğinde bense seni gözlerimde saklayacağım ve kimsecikler bilmeyecek bunu… Yaşayacaksın gözlerimde sonsuza dek…

Sakın unutma!

Sana olan sadakatim taşı delen damlaların sürekliliği gibidir. ‘‘Kalbim paylaşılmayacak kadar senindir’’. Seninle bile. (Ama bilmiyorum sen bu kadar bende misin?)

Mahir TAYLAN

2. devran baki

devran baki Daimi Üye

emeğine yüreğine sağlık canım:)

3. devran

devran Yönetici

emeğine sağlık

4. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

eline sağlık Dilekciğim çok güzel :)

5. sessiz-okyanus

sessiz-okyanus Daimi Üye

emeğine yüreğine sağlık canım benim güzel bir paylaşımdı :)

6. nurcanselda

nurcanselda Daimi Üye

tesk sultanım insanın yüregini acıtıyor...

7. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

aman sultanım yuregın acımasın lutfenn:((( mutlulukların en guzelı olsun senınle ve tum canlara mutlu yarınlar dılıyorum..

Sayfayı Paylaş