Doğduğumda sen vardın yanımda Hiç benden ayrılmayacak gibi tutmuştun elimden O eli hiç bırakmayacaktın değilmi, büyüsemde Çünkü o eli bırakırsan biliyordun ANNE Kaybolmuş hissedeceğimi Senin bıraktığın karanlık dünyada Bir gün istemeden beni bırakacağını bilsemde Şimdi sımsıkı tutuyorum o eli Ayırmaya gücü yetmesinler diye Bir gün ayrılırsak eğer Hiç konuşma ANNE Sesindeki şefkati duyarsam eğer Ayrılmak bir o kadar daha zor gelir Bana seni seviyorum diyemesende Sana her baktığımda O kelimeleri göz bebeklerinden okuyorum Bakmaya kıyamadığım Akıcak yaşı kalmamış gözlerde Yinemi yetiştin ANNE Her göz yaşımı boşluğa akıtırken Yere damlamaması için o boşluk sen oldun Sen ağlama yeterki ANNE Ben senin yerine akıtırım Lüzumsuz yere akıcak gözyaşlarımı Hiç cimrilik yapma gereği duymadan Çünkü neden mi ANNE Tarifini senin bana verdiğin Sevgi ve acıyla seviyorum seni Bir annenin çocuğunu nasıl sevdiğini bilmesemde Bir çocuğun annesine en çok nasıl bağlandığını biliyorum Biliyorum çünkü bunu bana yaşatarak sen öğrettin Sana seni seviyorum demediğimi zannetsende Aslında ben sana her gün diyorum Her anne deyişimde Sana seni seviyorum diyorum ANNE SENİ SEVİYORUM... Seni seviyorum ANNE...
Resim Çok Guseldi yaa Şiire Söyleyecek söz dahi Bulamıyorum ... Emeğine sağlık Diloşum Teşekkürler...