Sana...

Discussion in 'Genel Bölüm' started by seyduna_34, Oct 16, 2009.

1. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

Boğazım düğümlene düğümlene çayımı yudumlarken,geçmişimin ayak izlerini sayıyorum teker teker...Bıkmadan ,usanmadan sayıyorum...Sabrımı bilirsin,sonuna kadar beklerim.Gel görki sen bütün "sonuna kadar"ları tükettin...Son diye bişey kalmadı..."Başlangıçlar" var bundan böyle.
    Sesini duymadan adımlayacağım saatler,ağlaya ağlaya kan revan olacak gözler ve " bundan sonra kimseyi sevmek yok " diyen acılı bir yürek var...
    Beni, seni terketmeye mecbur bıraktığın o dakikaları,son nefeste hatırlamak için beynime kazıdım...Nokta koymadım o dakikalara,mahşer günü Yaradan koysun diye..!
    Ne ah ederim ardından ne de beddua...Seven yüreğime yakışmaz... Yaşattıklarının ve söylediğin yalanların şahidi yüreğimdir...​

2. alevi_kızı

alevi_kızı Daimi Üye

.. Yaşattıklarının ve söylediğin yalanların şahidi yüreğimdir...

güzel bi yazı emegine saglık cnm.

3. sesiz_kral

sesiz_kral Daimi Üye

tskler güzeldi

4. YagmurYürekli

YagmurYürekli Daimi Üye

"sonuna kadar"ları tükettin...Son diye bişey kalmadı

yüregine saglik canimm cok güzel bir yazi ...

5. nurcanselda

nurcanselda Daimi Üye

Beni, seni terketmeye mecbur bıraktığın o dakikaları,son nefeste hatırlamak için beynime kazıdım...Nokta koymadım o dakikalara,mahşer günü Yaradan koysun diye..!
    Ne ah ederim ardından ne de beddua...Seven yüreğime yakışmaz... Yaşattıklarının ve söylediğin yalanların şahidi yüreğimdir...

canım teşekkürler tükenen sevdaların tükenecegine inanmasamda..bir tarafta hep tükenmeden durur....

6. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

okuyan yureklerınıze saglık canlar ...

7. nisan güneşi

nisan güneşi Daimi Üye

Sabrımı bilirsin,sonuna kadar beklerim.Gel görki sen bütün "sonuna kadar"ları tükettin...Son diye bişey kalmadı..."Başlangıçlar" var bundan böyle.
    Sesini duymadan adımlayacağım saatler,ağlaya ağlaya kan revan olacak gözler ve " bundan sonra kimseyi sevmek yok " diyen acılı bir yürek var...

eline sağlık dilekcim çok güzel şeyler yazmışsın paylaştığın için teşekkürler..

Share This Page