Sen, sana yazılan şiirleri hak etmedin Senin için dökülen gözyaşlarını, Ve senin için geçirilen uykusuz geceleri, Ve gecenin bir yarısı kalkıp, Adının pencereme yazılmasını hak etmedin. Sen, senin için kurulan hayalleri hak etmedin Seni düşünmekle geçirilen saliseleri, Hatta ve hatta rüyalarıma girişi hak etmedin Sen, sana verilen şansı kaybettin! Sen beni hak etmedin Sen sevgimi hak etmedin Belki bunları okumayı bile hak etmedin Ve belki gülüyorsun için için Ve hep güldün değil mi? Sana her ‘seni seviyorum’dediğimde Salak dedin içinden Sen de kimsin? Aşk da neymiş… Belki sarılmak istedin Belki elimi tutmak, Ve belki öpmek istedin. Ama senin için odundum değil mi? Tokalaşmaktan bile aciz bir odun! Diğerlerinden belki biraz farklıydım Kurallarım vardı… Hani sende olmayan kurallar! …….. Ama sen hep aynıydın değil mi? Sürekli değişen yüzler vardı hayatında Hiçbir önem taşımayan yüzler… Benim yüzümde bunlardan sadece biri Anlamsız…. Anlamsızdı senin için sevgi sözcükleri Aşk basit duruyordu kalbinde Hele diline hiç yakışmazdı …….. Sen var ya! Aslında beni hak etmedin Sen, sana yazılan şiirleri hak etmedin Senin için dökülen gözyaşlarını, Ve senin için geçirilen uykusuz geceleri, Ve gecenin bir yarısı kalkıp, Adının pencereme yazılmasını hak etmedin. Sen, senin için kurulan hayalleri hak etmedin Seni düşünmekle geçirilen saliseleri, Hatta ve hatta rüyalarıma girişi hak etmedin Sen, sana verilen şansı kaybettin! Sen beni hak etmedin Sen sevgimi hak etmedin Belki bunları okumayı bile hak etmedin Ve belki gülüyorsun için için Ve hep güldün değil mi? Sana her ‘seni seviyorum’dediğimde Salak dedin içinden Sen de kimsin? Aşk da neymiş… ……… Ben çok büyük bir insanım biliyor musun? Çünkü bende sende olmayan bir şey var Bende kalp var kalp! Sende olmayan…. Bende sevgi var… Aşk var… Ama bunlar sana nasip olmayacak şeyler Ve hiç bulamayacağın şeyler Şimdi gidiyorum… Hep gitti zaten birileri hayatından Gidişim senin için anlamsız biliyorum Sen alışkınsın gidenlere! Gelenler var olduğu sürece… Anlamsız gidişler senin için Yüzler anlamsız Sevgi anlamsız Gidişimde anlamsız Kalışımda! ………. Artık kendime bir dünya kuruyorum Sensiz… Biliyorum içimde biteceksin Ama şunu da biliyorum izi kalacak Ve hatam olarak kalacaksın Bir yerlerde…. Utancım olarak… …….. Ve sana inanışımı her hatırladığımda Kendime kızacağım Sana değil! ……. Şimdi gidiyorum Sanma ki yine dönecek bu aptal! Çünkü dönüşü olmayan bir yola girmekteyim Sensiz… Sana beddua edemem Zaten bulacağını buldun Allah’tan! Beni kaybettin Sevgimi kaybettin Şimdi sana ne hissediyorum biliyor musun? Sadece nefret… Senden nefret ediyorum Hayatıma girdiğin için Zamanımı çaldığın için Ve sana kandığım için…. Çık git hayatımdan Aldığın nefes bile beni rahatsız eder! Bu sondur Bu sonundur! Hak etmediğin son şiirindir bu… [sahte aşklara ihtiyacım yok...Senin gibi şıpsevdiyle de hiç işim yok...]
yok ya acılıda olsa guzeldı onu yaşamak...ben utanmıycam sevgımden....pısman degılım.. tesekkurler canım ...
gerçekten .. bir ASİ PRENSES resitali sunulmuş yine...bende kendimi asi zannederdim..duygularına sağlık.