okuyomusun? -hemde nasıl özellikle dergileri. -okuyomusun? -okumak göreceli bi kavram. -nası yani -okuyomusun? -çok istediler beni boğaziçinden -eee -yalan konuşamıyom işte zorlama. -okuyor musun? -yok hayır. sadece resimlerine bakıyorum. -okuyomusun? -nerde -sana sordum -neyi -okuyomusun? -nerde -anlaşıldı. -okuyor musun?(kız) -okuyorum beraber okuyalım mı?(erkek) -okuyor musun? -evet okuyorum ama ama hangimiz okumuyoruz ki? -... -okuyor musun? -kimin sorduğuna bağlı -nasıl ya? -senin gibi biri bu kadar meraklı olmamalı -abi ne diyorsun? -ahbap şansını fazla zorlama istersen -pardon abi ben gidiyorum -sana gitmeni söylemedim henüz. -nasıl yani abi? -dostum burda soruları ben sorarım? -peki abi ama... -okuyor musun? -... -okuyor musun? -sanane -....??? -ne oldu d*t oldun dimi. -okuyor musun? -manyak mısın cinali ve ayşegülün tüm serilerini içtim! -.... -okuyormusun? -benim öyle kötü huylarım yoktur.. -okuyor musun? -ben okumam okuyanları da sevmem - okuyo musun? - hem de iki elimi birden bırakıp. -okuyor musun? -möööö -vay inek. -okuyormusun? -sen okuyonda noluyor sanki? -okuyomusun? -evet hemde yaradan rabbimin adıyla...