Giriş Yap veya Kayıt Ol
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>
Sorularınız, Cevaplarınız ve Anketlerimiz
>
Ziyaretçiler ( Soru - Cevap )
>
namaz
>
Konuyu Cevapla
Ad Soyad:
Doğrulama Sorusu
:
25'ten 9 çıkarsa kaç kalır?
<p>[QUOTE="fate, post: 46263"]ilk olarak namaz konusunu merak ediyorum . cem evine gittigımde piri dinledigımde namaz kılmak bizde yok demişti ama internetten veya kıtaplardan aatırrdıgımda olur mu bizdede namaz var yada gene yok hayır ile karsılastım yanii bişeyi anlamıyorum bazı kıtaplarda varr evet bazı kıtaplarda hayır yok bazı pirler evet var bazı pirler hayır yok diyorlar yanii kendimiz daha kendimizle çelişiyoruz ve bunu baska ınsanlara anlatmaka nasıl proplem yasamayalım kı yada sonuç olarak bi tane alevelik var ama herkes kendine gore düzenlemiş oluyor sadece namaz la kalmıyor bu işin kötü yanı camiye gitmek gitmmemek ramazan da oruç tutmak tutmamamak gibi herkes kendi istegiyle oratada iki cevabın olması ve birbirinden bu kada uzak 2 cevabın olması evet hayır gibi cevaplar olması beni alevi bi aileden gelmeme ragmen aleviligi ogrenirken cok proplemler yasamama dinin sorumluluklarını yerine getirmem de geciktirdigını dusunuyorum bu konu hakkaında dogru kaynakları ve işin iç yuzu nedir bilmek istiyorum ilgilinirseniz çok sevinirim tesekkürler[/QUOTE]</p><p><br /></p>
[QUOTE="fate, post: 46263"]ilk olarak namaz konusunu merak ediyorum . cem evine gittigımde piri dinledigımde namaz kılmak bizde yok demişti ama internetten veya kıtaplardan aatırrdıgımda olur mu bizdede namaz var yada gene yok hayır ile karsılastım yanii bişeyi anlamıyorum bazı kıtaplarda varr evet bazı kıtaplarda hayır yok bazı pirler evet var bazı pirler hayır yok diyorlar yanii kendimiz daha kendimizle çelişiyoruz ve bunu baska ınsanlara anlatmaka nasıl proplem yasamayalım kı yada sonuç olarak bi tane alevelik var ama herkes kendine gore düzenlemiş oluyor sadece namaz la kalmıyor bu işin kötü yanı camiye gitmek gitmmemek ramazan da oruç tutmak tutmamamak gibi herkes kendi istegiyle oratada iki cevabın olması ve birbirinden bu kada uzak 2 cevabın olması evet hayır gibi cevaplar olması beni alevi bi aileden gelmeme ragmen aleviligi ogrenirken cok proplemler yasamama dinin sorumluluklarını yerine getirmem de geciktirdigını dusunuyorum bu konu hakkaında dogru kaynakları ve işin iç yuzu nedir bilmek istiyorum ilgilinirseniz çok sevinirim tesekkürler[/QUOTE]
Facebook Hesabınla Giriş Yap
Ad soyad veya e-mail:
Sitemize üye misin?
Hayır, şimdi üye olmak istiyorum.
Evet, şifrem:
Şifreni mi unuttun?
Sürekli bağlı kal
Alevi Canlar
Forum
>
Alevilik
>