Bu yazdığımı ben yaşadım: sınıfta bi arkadaşım bize dedi ki ''ben aşık oluyorum galiba'' dedi...Öteki arkadaşım da ne desin.... ''Niye?????!!!!!'' (telefonla birini arayınca) -alo +alo hatice benn - he senmiydin emine abla (bende her defasında açıklarım ben diince tanıomu die adını falan söle yok demes hiç) bakkalda genelde çoçuklar derken duyuyomm -ekmek var mı +yokkk canım kalmadı -hımm hiçmi yok yaa +olur mu canım biras yok ama işini görmes _siz kimsiniz? -benimmmmmmmmmmm _sen kimsinnn yaaa -benimmmmmmmmmm (dişçi kliniği kapısı)... -zııırrrr zıııırrrrrr (kapı zili çalıyo ) (kapının arkasında bi ses) +kimoooo??? - ..... veliinimetiniz... eve gelinir) +ben geldimm. -geldin mi kızım? + çok saçma bir soru dolmuşta..) -kızım şurdan iki kişi uzatır mısın bana +tabi önümdeki iki kişi iyi mi -ben yolun ağzının ortasın.... +sus lan terbiyesiz -yok ben incem dicektim bana vergi kimlik numarası aldınız mı + evet aldıık - nasıl bişey? + böyle çook haneli elimde çöp poşetleriye iniyorum aşagıya çöpleri atacam beni gören komsu +mrb nereye gidiyorsun - düğüne -ah canım demek işletmeyi kazandın. peki ne yapcaksın bitirince +telefon sapıklığı milleti arayıp işletcem tuzu uzatırmısın??? -napcan?? -karpuz biras tuzsuz da ona dökücem - ders calışırken rahatsız edilince: -aa kolay gelsn napıosunn?? -mantı acıyorum istermisin??? tuneli kacmak icin mi kazdiniz (reha muhtar) reha muhtar: "biliyorum dogustan körsünüz ama küçükken de mi görmüyordunuz?"
bunlar çok sperdii ayırcaaçokkk komikkk ve olağan durumlarr süperdii emeğine sağlık bizimle paylaştığın içinde saol
Reha muhtarın en çok güldüğüm sorusu: -Hayatınızda kaç kere intihar girişiminde bulundunuz ve kaçında başarılı oldunuz?
dolmuşta..) -kızım şurdan iki kişi uzatır mısın bana +tabi önümdeki iki kişi iyi mi ))) ))) ))) ))) ))) ))) Süperdi yaa... Tesekürler