Ben sipikeriniz dursun dereli,tirabzon sipor-aston vila maçinun rovanşi içun inciltereda villa park sitadinayik.seyirci heycandan armut kuşkuti cibi oldi nefes alamayi,takim kadrolarini ben size sayayirum.astonvilla:kaleye sikiki kodiler ceriye baroşi tantoni gerorga,ortaya rikardson huntontoksıt,ileriye saunted atkinson king.tirabzon sipor:kaleye viktor,ceriye hamdi rambo holding,kemal cengiz ortaya sari abdullah,tolunay,unal,pire soner.ileriye hami ve kuçuk orhan. hakem dudugi çaldi maç başladi,bizim uşaklar çok hain oynayiler aldi ingilizleri ayaklarun altina ezdikçe ezeyi onlari ilk yari sıfır sıfır berabere bitti aston villa seyircisi sinirinden kudurmak uzere ikinci yari başladi şenol güneş takimina kenardan kontrol altina aldi 77 dakkaya girmek üzereyik astonvilla sağdan ataga kalkti eğipton un ortasina atkinson kafayi vurdi aayyy top tam kaleye cirerken ogcün eline tutti ogcünu hakem cördi kırmizi karti cösterdi dışari atti,penalti noktasini cösterdi. penalti atişini stenson kullandi vuuu..viktor..kurtardi dönen topa bidaha vurdiler gena kurtardi ula o kara suratli heruf varya atkinson araya girdi topu fileya yolladi şimdu 1-0 önemli değil biz kazanacağuk.çok acayip oynayiruk incilizler zorlarindan donlaruna edecaklar,derken ortasaha topi tolunay kapti unala uzatti unal sahayi aykurlamasina geçti topi sonere uzatti soner bi çallim bidaha afferum uşağum ye oni yea.sol kanatta aptullahi cördi aptullah topi aldi çalım atacayidi ayaguna bi daldiler topi kornera attilear.dakka 89 kornar atişini aptullah kullandi kalede sipit titremeya başladi defans salaklaşti top defansa çarpti kademedan topi çevirdi top kuçuk orhanun onune celdi kuçuk orhan topa eman kuvvetiylan bi çakti evat top filelerda gooooooooolll, gooooooool gooooooooooooooll ula gol daa gooooool gol gol gol gol goooooll şimdi durum 1-1 tirabzon sipor üçuncu tura yükselurken aston villa doğri ahira ...... işte bu mutiş maçtan sonra bizimçilerdan biri londra sokaklarunda yürürken karşisinda kara suratli adam atkinsonu görür uzaktan seslenur bizimçi 1-heeeey o yanindaki eşşakla nereye gideyisun daa... atkinson cevap verur2-yanimdaki eşşek deyikçi köpektur..2-hehe ben zate o lafu çöpeğe dedum daaa D D D D D D D D D D D D D
can cok güldüm emeğine sağlık aynı sivaslı sipiker gibi .......ulaula top göğlendi göğlendi elemki gol olacak
gooooooooolll, gooooooool gooooooooooooooll ula gol daa gooooool gol gol gol gol goooool Süperdiiiiiii emeğine sağlık D D D D D D