TERSİNE HAYAT Hayat tersine yaşanmalıydı bence Önce ölümü savuşturmalıydık başımızdan. Yirmi yılımızı huzur evinde geçirip, Çok gençleştiğimiz için atılmalıydık. Altın bir saatimiz olduktan sonra işe başlamalıydık. Kırk yıl çalışmalıydık,taki Emekliliğin tadını çıkarabilecek denli gençleştiğimiz güne kadar. Üniversiteye gitmeliydik sonra, Liseye hazır hale gelene dek parti yapmalıydık İyice ufalmalıydık,oyun oynayıp Sorumlulukları unutmalıydık. Küçük bir kız yada bir erkek bebek olunca annemize dönmeli, Son dokuz ayımızı yüzerek geçirmeli Ve sevgi dolu bir bakışta son bulmalıydık (alıntı)
[youtube:1bhg3d4s]http://www.youtube.com/watch?v=p5Ns7DeAsqI[/youtube:1bhg3d4s] Ne zaman bitecek Kalbimin bu deli çırpınışı Söylesene gece gözlü vefasız Sen hep yalanmıydın Yada banamı yalancıydın Kimdi yada neydi seni Böylesine değiştiren Bir türlü anlam veremedim Sabahlara dek uyumadan düşünüyorum Ne ama neeee bizi böyle koparan Beni dipsiz kuyulara atan Düşündükçe içinden çıkamadığım Ve bir okadar kalbimi dağlayan İşte bu düşünceler içinde deliriyorum Sen Bir çiçeği bir kelebeği bile Belki benden daha çok sevdin Anlamadımki senin için ben neydim Şunu bilmeni istiyorum gece gözlü Senin için hiç birşey ifade etmiyorum belki Ama ben her geceyi seninle bitiriyorum Her yeni güne seninle uyanıyorum Her telefonum çaldığında senden Bir ses bir güzel bir söz duymak için Umutsuzca bekliyorum Gerekirse Son nefesime dek bekleyeceğim SENİ SEVİYORUM GECE GÖZLÜM..... (LALE SEVİNÇ)
yuregıne saglık ablacım ...ne guzel yazarak rahatlıyosun atıyosun ıcındekılerı....yazamayanlar ne yapsın..?
bence sende yaz canım kafayı yemekten iyidir dök içini ben sinirlenince moralim bozulunca kendi iç dünyamda hayalle karışık yaşadıklarımı kaleme döküyorum bu aralar,diyeceksinki rahatlıyomusun hayır ama biraz olsun moral bozukluğum sinirim yatışıyor.
Hasret Çiçeğim Yağmurlar düşerken körpe bağına Süzülür damlalar gül yaprağına Takılıp gurbetin hüzün ağına Bir sen mi solarsın hasret çiçeğim Sarıp dikenlere gönül acını İndirme başından ümit tacını Rüzgarda savrulan ipek saçını Bir sen mi yolarsın hasret çiçeğim Eserken başında bahar yelleri Okşarsın hasretle açan gülleri Andıkça geldiğin ırak yerleri Bir sen mi dolarsın hasret çiçeğim Seller feryad eder dağlar ses verir Bir ömre bir sevda sanma az gelir Şimdi her gönülde bir ah yükselir Bir sen mi ağlarsın hasret çiçeğim Denizler dalgalı alınlar sisli Yollar sıra sıra engel dizili Herkesin ateşi içinden gizli Bir sen mi yanarsın hasret çiçeğim Coşkun akan seldim duruldu kalbim Gurbet eller gezdim yoruldu kalbim Aşkın hançeriyle vuruldu kalbim Bir sen mi kanarsın hasret çiçeğim (alıntı)
Canlar siirler cok güzeldi, gerci daha hepsini okuyamadim ama emeginize ve yüreginize saglik. Insanin duygularini siirden daha güzel anlatan bir sey yok herhalde.
Ben seni sevdiğim zaman buşehre yağmurlar yağardı... Uzaktasındiye bir haberin için neler vermezken, Yakınımdaydın... Kalp atışın kadar yakın, Sesin kadar uzak.... Sen beni hiç sevmedin ki... Belki sevilmeyi seçtin sen, Bıkmadan, usanmadan bekleyen beni değil! Verdiğim sözlerden vazgeçmiş olabilirim Ama senden asla... Yalan da olsa... Sevilmeyi, Kısa da olsa, Yanımdasın hissini, İstemeden de olsa, Kırgınlığı Acı da olsa, Ayrılığı Verdin sen bana.... Yaşarken ölmeyi, Severken ayrılığı, Özlerken yanlızlığı, Sana borçluyum... Ve sen... Rüzgarsan es, Fırtınaysan gürle, Yağmursan yağ, Güneşsen ısıt, Yeter ki yanımda ol!!! (alıntı)
Yaşanan herşey toz pembe bir buluttu Geçti o günler aşkım sen beni unut unutki İçimdeki bu amansız yara gün be gün kanamasın. Bak ben seni nasılda unuttum. Seni hiç düşünmüyorum,adını bile anmıyorum artık Aşkın değil içtiğim sigaranın dumanı dağlıyor kalbimi. Gözlerimdeki bu yaşlar sigaramın dumanından Bu dalgın ve durgun halim nemi boşver oda bana kalsın Sen hiç merak etme bir tanem ben seni çoktan unuttum..... (YALAN) Aslında bu dediklerimin hepsi koca bir (YALAN) Seni düşünmediğim gün aşkından delirdiğim gündür. Seni unuttuğum gün bilki birtanem öldüğüm gündür. LALE SEVİNÇ
[youtube:2pn84zcw]http://www.youtube.com/watch?v=V8JGN6OYy4Q[/youtube:2pn84zcw](HASRETİME) Hasretim!!! Kelimelerin anlatamıyacağı kadar hasretim sana Kurşunların vuramayacağı kadar vurgunum sana Ne aşkımı anlatacak bir kelime Nede aşkımı vuracak bir silah buldum Sadece yüregimde zindana atılmış bir hasret Vede senin aşkınla yanan bir kıvılcım buldum Ya bu hasret firar eder Yada bu kıvılcım yüreğimi yakar kül eder.
Bugünlerde yine seni düşünüyorum… Yalnız,ıssız ve çaresiz gecelerde, Seni düşünüyorum sessiz çığlıkların arasında… Kalbim senin için çarparken, İçimden “seni seviyorum” diye haykırmak geliyor!.. Ama olmuyor, Ben yine de seni seviyorum haykıramasamda çığlık çığlığa, Bir kağıt parçasına,duvara haykırıyorum aşkımı, Seni sevdiğimi yazıyorum sadece !!! Seni düşünüyorum hep gecelerde, Belki hayalin yalnızlığıma katık olur diye… Seni düşünüyorum hep gecelerde, Belki hayalinle gelirsin diye… Seni düşünüyorum hep gecelerde, Belki seni hayalinde unuturum diye… Ama ne mümkün böyle bir şey. Gözümden uzaksında,gönlümden olmuyorsun işte, Çıkmıyorsun aklımdan… Hani istemiyordumda çıkmanı. Bir ümitle bekliyorum, Hani göçüp gitmeden bu dünyadan, Bir kez olsun sevgiyle bakar diye gözlerin bana. Ben hala yalnızım buralarda, Hala yoğun duygularım,hala karanlıklardayım, Doğmasını bekliyorum güneşin, Ben hala uykusuz gecelere inat seni düşünüyorum!.. Ve ben hala seni seviyorum gece gözlüm
eline sağlık lale beyendim şiir defterini yerin arıyom ama bulamıyom bulursam hepisini defterden okuycam.
İzlesene.com : Video - demet akalin esmer yarİm senin icin son defa gözyaşlarıma boğulacağım bugün içim acıyor,yalanla doğru kardeş olmuş sağlar sollar birleşiyor yolumu kesiyor bu yüzden son defa senin için inancım beni yalniz bırakmadığı için yanıldım, yalanmıs dememek için hatıraları bozmadan son kez alıyorum kalemi elime sanadır bu satırlarım, sen dinlemesende tanımadan güvendim, sen bilmezsin hergün yolunu gözledim hayallere dalıp bir adım atmanı, şimdi yarın diyerek virgüller sakladım [COLOR=#ce381d]sana gizlice, [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]kimse duymasın [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]seni yüreğimde bağırıyordun cünkü, yüregim acıyordu nerde ismini duysam ayaklanırdım [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]sen olmadıgını biliyordum aslında yinede [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]seni anlatan, [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]sana yakın durana yakın olmak istedim [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#3b3b3b]son ayaklanışımdır bu[FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]gün! [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]sana küsmemek icin hislerime yenilip kuşlara inandığım için [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]seni [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]sana karartmamak için zaten ne haddime şimdi ne [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]zaman çığlıklar duysam yüreğim acır yüregime [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]söz hakkı verdigim [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#3b3b3b]son [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]gün bu[FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]gün! üç kelimenle yıktın bilmeden [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]sana varan yolları susturduğum kuşkularıma yanıt verdin korkularını üzerime saldin simdi ne [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]zaman kuşları görsem inancım solar kalbimin [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]senin icin [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#3b3b3b]son çarpışı olacak [FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]bu[FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d]gün…[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#3b3b3b][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#3b3b3b][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#3b3b3b][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d][FONT=Lucida Sans Unicode][COLOR=#ce381d] [CENTER](alıntı) [/CENTER][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font][/color][/font]