Çok güzel. Bu defter uzayıp gitsin sayfaları gittikçe çoğalsın senin o güzel şiirlerinle renklensin k beğenmemek olurmu
AŞK CEFA ÜLKESİNDE UMUDUN RÜYASIDIR aşk ölümcül bir hülyadır anlayamadığım ey sarı gök bulutu,ey ıstırap gülşeni son bir karanfil gibi taşıyacağım seni kalbimin hüsnüyusuf mahrem bahçelerinde derindesin rüya kadar derinde aşk ipek bir karanlıktır kollayamadığım gecenin bir vaktinde gelen çiçekler için tenhasında kuşlar uçan sulara karışıp akmak isterim kan çölünün ıssız vahalarından saadet burcuna çıkmak isterim gitmeliyim buralardan seninle kalırsam surları yıkmak isterim aşk gizemli bir şarkıdır dinleyemediğim ayrılığın arkasından duyulan gün doğuyor neden gülemiyorum siyah bir tanyerinde beklemek yakışmaz bana geceyi eylülmü vurdu güllerimi bilemiyorum aşk isyankar bir korkudur sonlayamadığım gece yolculuğuna takılır ayakları özlem beyaz bir gül,açar bağrında yar kokusu yayılsın diye kaldırımlara ölü ve gözü yaşlı bırakır çocukları arıbeyi konunca ruhun zümrüt taşına mor gülüşlü harami çıkar dağlar başına diriltir sarı saçlı kırılgan aynaları aşk veremli bir türküdür söyleyemediğim nağmeleri doruklardan yayılan anılar sehpasında takıyor boynumuza kırmızı urganları kötürüm bir vadide geziyor kurbanları her aşkı dara çeken vefasız leylasıdır alır avuçlarına öper ısırganları aşk cefa ülkesine umudun rüyasıdır.. (nurullah genç)
Emeğine sağlık Ablacım guseldi fakat ben senin kendi yasdığın şiirleri daha çok severek okuyorum ve beklıyorummmm canım cok Teşekkürler...
GİTME.. Sen herşeyimsin gidişin sonum olur Varlığın yüreğimde bir umuttur İşte beni böyle yaşatan budur Gitme gidişin ömrümün sonudur. Gitme güneş doğmaz penceremden Gitme acın dinmez yüreğimden Gitme yüzün gitmez hayalimden Gitme..gitme beni öldürmeden Yokluğunda acılar beni vurur Seninle gülen gözlerim ağlar durur İşte sevgilim bütün sebep budur Gitme gidişin ömrümün sonudur..!! (alıntı)
Yokluğunda acılar beni vurur Seninle gülen gözlerim ağlar durur İşte sevgilim bütün sebep budur Gitme gidişin ömrümün sonudur..!! hepsi birbirinden güzel gerçekten emegine güregine saglık can tşkler
CANIM BEN ŞAİR DEĞİLİM FAKAT SAYFANIN ADINDAN BELLİ OLDUĞU GİBİ BİR ŞİİR DEFTERİM VAR ESKİDEN KALMA ARKADAŞLARIMIN YAZDIĞI BENİM ONLARDAN BEĞENİP ALDIĞIM ŞİİRLER BUNLAR SİZLERLE BURADA PAYLAŞIYORUM KENDİ YAZDIĞIM OLURSA ALTINA İSMİMİ ZATEN YAZARIM k SANA VE AYRICA YORUM YAPAN DİĞER CANLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
HAYAT Seni kaç kişinin aradığı,kiminle çıktığın,çıkıyor olduğun veya çıkacağın demek de değildir. Kimi öptüğün,hangi sporu yaptığın, kimlerin seni sevdiğide değildir. Hayat,ayakkabıların,saçın,derinin rengide değildir. Aslında hayat;notlar,para,giysiler girmeyi başardığın yada başaramadığın okullarda değildir. Hayat; Kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir. Kendin için neler hissettiğindir. Güven,mutluluk,şefkattir. Arkadaşlarına destek olmak ve nefretin yerine sevgiyi koymaktır. Hayat; Kıskançlığı yenmek,önemsemeyi öğrenmek ve güven geliştirmektir. Ne dediğin ve ne demek istediğindir. İnsanların sahip olduklarını değil,kendilerini olduğu gibi görmektir. Herşeyden önemlisi hayatı,başkalarının hayatını olumlu yönde etkilemek için kullanmayı seçmektir. İşte hayat bu seçimden ibarettir. İnsanların en acizi dost edinemeyen, ondan daha acizi ise dost kaybedendir. (alıntı)
paylasımın ıcın tesekkurler lale abla ama uye sıır kosesı uyelerın kendılerıne aıt olan sıırlerı yayınladıgı bolumdur baskasına aıt yada alıntı sıırlerı lutfen buraya eklemeyelım.....
SENDE KALSIN Al bu kalbimi küçüğüm sende dursun Sakla koynunda ben çıkıp gelene kadar İçine her gün küçücükte olsa Bir parçacık sevgini koy Kırıntı kadarda olsa olur Gün gün biriktir ben gelene dek Sana söyleyemediğim sözlerim Tarifini bile edemiyceğim Sonsuz sevgim saklı O kalbin en derin en ücra köşesinde Unutma birtanem beni sakın unutma Eğer unutursan işte ben o gün ölürüm İçimde çok garip bir his var küçüğüm Sanki hiç kavuşamıycakmışız gibi Sanki seni hiç göremiycekmişim gibi Korkuyorum küçüğüm seni görememekten Sana olan sevgimi ispat edememekten Çok korkuyorum bekle beni küçüğüm Bir gün mutlaka geleceğim Al bu kalbimi küçüğüm sende dursun Sakla koynunda ben çıkıp gelene kadar İçine her gün küçücükte olsa Bir parçacık sevgini koy kırıntı kadarda olsa olur Gün gün biriktir ben gelene dek Seni ölesiye seviyorum kalbimin baharı BEKLE BENİ KÜÇÜĞÜÜMMMMM ( LALE SEVİNÇ)
Ne istedin duygularımdan hain Hiçmi sızlamadı vicdanın Nerden çıktın karşıma görmez olaydım seni Çoktan kapatmıştım oysa gönül defterimi Hiçmi düşünmedin sevebileceğimi özleyeceğimi Ben senin gibi taş kalpli değilimki Benimde ağlayan gözlerim Yara almış seven bir kalbim var Sanmaki üç beş günde geçer bu kalp yarası Hergün dahada derine inmekte Günden güne mum gibi eriyor bütün ümitlerim Sevmek öyle senin sandığın gibi basit değil Sevdinmi ölesiye olmalı canını verircesine Tıpkı benim gibi Sabah uyanınca ilk aklına gelen o olmalı Gece onu düşünerek uykuya dalmalısın Acaba şimdi nerde nasıl ne yapıyor uyuyormu Beni hiç düşünüyormu diye aklına gelmeli Tıpkı benim seni düşündüğüm gibi Ama sana bunları neden anlatıyorumki Senin o taş kalbin ne anlarki sevmekten sevgiden Ölsem haberin olmaz Olmaz be bitanem böylesi sevmek Böyle ümid etmek hergün Hergün acaba severmisin diye Kahrolup beklemek Şunu bilki gücüm kalmadı Daha fazla dayanmaz bu yürek Sevgisizliğe ve en çokta SENSİZLİĞE...! (LALE SEVİNÇ)
KALBİMİN BAHARINA Günaydın baharım günün aydın olsun Yine senin olmadığın bir güne uyandım Yüreğim sonsuz bir umutla seni bekliyor Gözlerim hep bir boşluğa dalıp gidiyor Nerdesin ellerim ellerinin sıcaklığını arıyor Geçen gün gördüm seni gelmiştin Tesadüf bu ya aynı otobüse binmiştik Ben işe gidiyordum sana seslendim ama sen Beni tanımaz gibi davrandın içim burkuldu Gözlerim doldu çok kötü hissettim İneceğim durağa gelmeden bir an önce inmek istedim Tam inecekken kolumdan tuttun Dur bekle bende iniyorum dedin birlikte indik İndiğimiz yerde ağlayarak sana vurdum Niye böyle yapıyorsun hoşunamı gidiyor dedim Neden geliceğini haber vermedin Yoksa beni görmeden gidecekmiydin dediğimde Seni nasıl tanımam bitanem şaka yaptım Geldiğimi haber vermedim sürpriz yapıcaktım ama tesadüf işte yakalandım Tamam ağlama artık bak ben burdayım dedin sarıldık Sıcaklığını nefesini hissettim ama nerden bilirdimki Hepsi rüyaymış ağlayarak uyandım sen yoktun Ben yine tek başımaydım koca evrende Belki rüyam gerçek olur seni görürüm diye Giyinip koşar adımlarla evden çıktım İşe giderken yol boyunca gözlerim kalabalıkta Seni aradı ama sen yoktun hep yabancı yüzler vardı Gördüğüm rüya gibi değildi gerçekti Sen gelmiştin ellerimi tuttun bana sarıldın ordaydın. (LALE SEVİNÇ)