AŞK İKİ KİŞİLİKTİR Değişir rüzgarın yönü Solar ansızın yapraklar Şaşırır yolunu denizde gemi Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir Avutamaz olur artık seni Bildiğin şarkılar Boşanır keder zincirlerinden Sular tersine tersine akar Bir hançer gibi çeksende sevgini Onu ancak öldürmeye yarar Uçarı kuşu sevdanın Alıp başını gitmiştir Ölümdür yaşanan tek başına Aşk iki kişiliktir (alıntı)
SENİ YAĞMURDAN SONRA SEVECEĞİM Şimdi git.... Sayki seninle içnde sevda olan bir türkü söylemedik Sayki sevda trenini kaçırdığım durakta beraber beklemedik Sen git ben gelemem bu yürekle yada kal eylül yağmurlarını bekle Seni yağmurdan sonra seveceğim Saçlarıma ak düşmemiş halimle sen yaşlardayken onsekizimde yirmimde Seni yağmurdan sonra seveceğim Kaldırımların ıslak ve temiz haliyle yaşlı yüzüm deli yüreğimle Aşksız geçen onca yılı yakacağım Şimdi git.... Sayki konuştuğun yaşlı yabancı bir kadındı Seni yağmurdan sonra seveceğim Kimse bilmeyecek herkesten gizleyeceğim Yağmurdan sonraki toprak kokusu olacak havada Seninle gökkuşağının altından geçeceğim Seni yağmurdan sonra seveceğim Ve seni sevdiğimi kimseye söylemeyeceğim Belki bu dünya gözüyle gördüğüm son yağmur olacak Islak kaldırımlarda sırılsıklam yürüyeceğim Ben seni yağmurdan sonra seveceğim Ve bir gün ölürsem bir tanem GECE KARASI GÖZLERİNDE ÖLECEĞİM
Ayh ayh benım apLam yıe eklemıste eklemıs yıne superrrr sıırler )))) tesekkur ederım laleCim opuOm seni emeğine sağLıK
_GÜNAH BENDEMİ_ Gelincik yüzünde gülen dudaklarını Gözlerini sevdimse günah bendemi.? O bitmeyen belkide hiç bitmeyecek Hasretini çektimse günah bendemi.? Haram olacak elele tutuşmak Diz dize oturup göz göze bakışmak Hep böyle kalemle yazıp dille susmak Anla beni ve söyle günah bendemi.? Allah bilir ya bütün günah kalbimin Gelincik yüzünde gülen gözlerinin Tutmak için deli olduğum ellerinin Haksızmıyım bitanem günah bendemi.!!? :-& (lale sevinç)
Bu güzel şiir in ardından bir tanede ben ekleyim orhan veli den I Biliyorum, kolay değil yaşamak, Gönül verip türkü söylemek yar üstüne; Yıldız ışığında dolaşıp geceleri, Gündüzleri gün ışığında ısınmak; Şöyle bir fırsat bulup yarım gün, Yan gelebilmek Çamlıca tepesine... -Bin türlü mavi akar Boğaz'dan- Her şeyi unutabilmek maviler içinde. II Biliyorum, kolay değil yaşamak; Ama işte Bir ölünün hala yatağı sıcak, Birinin saati işliyor kolunda. Yaşamak kolay değil ya kardeşler, Ölmek de değil; Kolay değil bu dünyadan ayrılmak. Orhan Veli Kanık
BEĞENİP YORUM YAZDIĞINIZ İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM CANLAR BU ARALAR RAHATSIZLIĞIMDAN DOLAYI ŞİİR YAZAMIYORUM KUSURUMU BAĞIŞLAYIN AMA İYİLEŞİR İYİLEŞMEZ TEKRAR ŞİİR DEFTERİMİ AÇIP OLANCA ŞİİRİMİ SİZLERLE PAYLAŞICAM TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOLUN. :-o
SAĞOLUN CANLAR BENİ DÜŞÜNMENİZE ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH GÜNDEN GÜNE İYİ OLURUM SANIRIM HERŞEY MORALLE ALAKALI İNSANIN MORALİ İYİ OLURSA KENDİNİ İYİ HİSSEDİYOR NEYSE GELMİŞKEN SİZE ŞİİR YAZIYIM SİZDE OKUYUN EMİ CANLARIM... SENİ SEVECEĞİM Ömrüm boyunca hep çile çeksemde Bu delice aşkından dillere düşsemde Her bardak suda zehir içsemde Yine seni seveceğim * * * * * Suya hasret toprak olsamda Kurumuş ağaçta yaprak olsamda Ölene dek susuz kalsamda Yine seni seveceğim * * * * * Azrail gelip kapımı çalsada Siyah saçlarıma aklar dolsada Seni sevmek bana haram olsada YİNE SÖYLÜYORUM BİR TANEM BEN HEP SENİ SEVECEĞİM (alıntı)
ApLacım yine muhteşemsin ve yine eskilere dair senin kaleminden olan bu duyguları yazıvermışsin Cokkk Teşekkürler Emeğine yüreğine sağlık ApLa...
HER ŞEYDEN ÇOK Bugün uyandığımda yoktun yanımda Canım bugün ilaçlarımı almadım Bugün nekadar çok alışmışım anladım Canım bugün ilk defa sensiz kaldım Canım canımın yaprakları gözlerin yok Çok canımı yakıyor özlemin ÇOK ÇOK ÇOK herşeyden çok Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor Bıraktığın bu yerde hayallerim ağlıyor Mahvediyor karanlıklar Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor Bıraktığın bu yerde yüreğim kan ağlıyor Mahvediyor karanlıklar Herşeyden çok herşeyden çok Güller denize bakıyor günlerdir Güller güneşi özlüyor sersefil Canımın yaprakları gözlerin yok Çok canımı yakıyor özlemin çok ÇOK ÇOK ÇOOK !!! (alıntı)
HER ŞEYDEN ÇOK Bugün uyandığımda yoktun yanımda Canım bugün ilaçlarımı almadım Bugün nekadar çok alışmışım anladım Canım bugün ilk defa sensiz kaldım Canım canımın yaprakları gözlerin yok Çok canımı yakıyor özlemin ÇOK ÇOK ÇOK herşeyden çok Sönmeyen ateşlerde günahlarım yanıyor Bıraktığın bu yerde yüreğim kan ağlıyor Emeğine sağlık abLa yine çok gusellerdi Teşekkürler...
Seni görüyorum hangi pencereye baksam Çıkmaz bir sokağa sapmış hayalerim Bir elimde mutsuzluk bir elimde umutla Yaşıyorum hala bu karanlık dünyada Gözyaşlarım damla damla akarken sonsuzluğa Elveda deyişin sesin hala kulaklarımda Seviyorum diye haykırmıştım sana Ama sen bırakıp gittin beni Bu karanlık ve ıssız yerde bir başıma Şimdilerde bakarken her kayan yıldıza Buğulu camlara ismini yazıyorum Sen neşeyle girerken yarınlara Ben kayboluyorum bu karanlık ıssız dünyamda. Umarım beğenirsiniz canlar k k