eline sağlık bende kendi yazdığım bir şiiri sizinle paylaşmak istiyorum. yüreğimdeki sıcaklığın alevlendikçe alevleniyor yangın olup yakıyor dalından kopan bir yaprak misali kurutuyor bedenimi yapraklarını göğe açmış bir damla yağmur dilenen gül misali bende senden dileniyorum sevgini sevginin yağmurlarını
BU ŞİİRDE TÜM CANLARA GELSİN..... Deryanın denizlere sevdasıyla başladı Ellerimizde yeni bir dünya Rüzgarın savurduğu sevda çiçekleri gibi Yağmurlarla taşındık hep ırmaklara Artık seni sevdalara değil Yoldaşlara soruyorum kayıpmışsın gibi Olmuyor be gülüm olmuyor Lalelere sensiz su vermek Dayanılmaz acıları duyarak yüregimde Aşkın şarabını sensiz içmek Şiir huylum sana geldim Irmakları taşıyarak gözlerimde Memleketim hasretim sevdam Affet bu yalnızlık mahkümunu Sev artık be gülüm artık sev Ellerimin dokunduğu her şeyi Ve sensiz yaşanmış düşlerimi Gülleri baharları ve kendini İsimsiz korkular sarıyor bedenimi Lenin yoldaş gibi devrimle geliyorum Eylem güzelim benim Resimdeki en güzel yanım İşte tam ordayım Mavi denizler ortasında Laleler güller ve karanfiller taşıyarak Ellerimde güneşin kızıllığını getirdim sana â¦â¦. Özgürâ¦â¦
Gecenin hüznü yüzümde yansıyor hiçbir aşk seninki gibi açı çektirmiyor yüreğimde bir bıçak acısı gibi sızlıyor bana seni çok görme ne olur gitme⦠kaldıramaz bu beden sevgisizliği taşıyamaz bu yürek sensizliği nedir bu ruhunun sessizliği bana seni çok görme ne olur gitme⦠gittin an benim için ilerisi yoktur niye benim kaderimde bir güzellik yoktur biliyorum bu çağresizliğimin sonu yoktur bana seni çok görme ne olur gitme⦠kalbimi paramparça ettin beni aşkına deli divane ettin sonunda beni Bakırköylük ettin bana seni çok görme ne olur gitme⦠Sev seve bildiğin kadar bu beni Ben zaten doruklarıma kadar seviyorum seni İsteme benden sensiz gülmeyi Sensiz bir an bir asır gibi geliyor inan Sev seve bildiğin kadar bu beni Ömür boyu bekliyebilirim seni İsteme benden sensizliği Sensiz bir anım geçmiyor inan Durdururum zamanı yeter ki sev beni Sensiz tadı tuzu yoq bu hayatın biliyorsun dimi İsteme benden çekip gitmemi Öldürde git terkedeceksen beni
paylaşımın için teşekkürler hüseyin mert çok güzel bir video beni çok duygulandırdı eğer varsa güzel şiirlerde bekliyorum senden eline sağlık kardeşim
GELMİŞKEN BİR ŞİİR EKLİYİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ. BİR BIÇAK SANCISI GİBİ YÜREĞİMDE SAKLARIM SENİ AYNALAR ŞAHİT YÜZÜMDEKİ ÇİZGİLERE GECELER HİÇ BİTMESİN BU KAHROLASI ŞEHİRDE BEN TÜKENMİŞİM BİTMİŞİM ZATEN UMUDUM YOK YARINLARDAN BİR KERE GÜLSEM NEYE YARARKİ AĞLAMAKTAN GÖRMEYEN GÖZLERLE. :roll: :roll: :-o (ALINTI)
ARAMIZDA DAĞLAR VAR ARAMIZDA UÇURUMLAR YAKLAŞMA YANILIRSIN BEN ÖLDÜĞÜMÜ BİLİRİM SEN YAŞADIĞINI SANIRSIN KENDİNİ BİLMEDEN DAHA BENİ TANIYAMAZSIN... GÜNLERİM ACIYA ATEŞE GEBE GECELERİM SANCILI UYKUSUZ VARAMADIK Kİ SABAHA BEN BİR YUMAK DÜĞÜM DÜĞÜM SEN KARMAKARIŞIK BİR KÖRDÜĞÜM KENDİNİ ÇÖZMEDEN DAHA BENİ ANLAYAMAZSIN... (ALINTI)
SEVME ARKADAŞ İyi düşün sonra pişman olursun Ayrılırda birgün yanlız kalırsın Yollara düşerde onu ararsın Kimselere gönül verme arkadaş Ayrılık acıdır dayanamazsın Derdini kimseye anlatamazsın Ayrılık ateşinde sende yanarsın Benden söylemesi sevme arkadaş Aydınlık dünyanı karanlık etme Daha genç yaşında boynunu bükme Sevmek acıdır terk edilmekte öyle İyi düşün ama sevme arkadaş (alıntı)
BEN ÖLDÜĞÜMÜ BİLİRİM SEN YAŞADIĞINI SANIRSIN KENDİNİ BİLMEDEN DAHA BENİ TANIYAMAZSIN... alıntı gercekten hoş mısralardı emegıne saglık
BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM ZİLAN DAHA YAZICAK ÇOK ŞİİR VAR AMA VAKİT BULAMIYORUM HAZIR GELMİŞKEN BİTANE DAHA YAZAYIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ
YILDIZ GÖZLÜM Bu kez alnından öpüyorum Gidiyorum iki gözüm Neden diye sormazsın biliyorum Seni bu yüzden seviyorum Gece uyurken açık olmasın üstün Ayaza meydan okuma kalın giyin Kendi gider hatırası kalır Evladiyelik değil aşk dediğin Kirli sakalını sevdiğim günden beri Hasat mevsimi gelmedi yüzüne Ayrılık hiç inmedi ensemizden Yüreğim hiç sevmedi böyle derinden Sana benden yalan yok bilirsin Alnım açık gül yüzlüm hadi sil gözyaşlarımı Ve hakkını helal et yıldız gözlüm Benim için ağlama emi Ne birölüm ayırıyor bizi nede bir celse Sadece gidiyorum onurum elimde Gururum cebimde ve seni şimdiden özlüyorum Hayalimde çok paramız ve boy boy çocuklarımız olacaktı Şimdiyse gidiyorum zenginlik hayallerimi fukaralara Anne olabilme özlemlerimi yetimlere bırakıyorum Bunlar hem vasiyetim hem son sözüm Alnım açık gül yüzlüm Hadi sende sil gözyaşlarını Ve hakkını helal et yıldız gözlüm. (alıntı)
Dün gece sen uyurken odana saçlarını okşamaya geldim Seni benden ayırmasın diye tanrıya dua ettim Sırf kırılıp incinme diye hep sessiz kaldım Yaralayan acıtan kanatan sözlerine katlandım Bir yokluğu var sayıp bir hiçe sarıldım Yalan sevdanı hayat sandım Yitik mevsimlerde kaybolup gittim Senin yaşadığın o şehri hiç sevmiyorum artık Şimdi tüm uykusuz gecelerimi sana adıyorum Bir aşk yaratmış tek başıma yaşamışım Perdesiz anıların arkasından Bir şarkı mırıldanıyorum Ben seni ölümüne sevmişim ama Sen zaten yokmuşsun.....
Bu sayfada kısa bir şiir yolculuğuna bizi çıkardığınız için saolun hepsi çok güzeldi devamını diliyorum
Düşüncelerin için teşekkür ederim gülüş sanırım bir sen beğendin son zamanlarda pek okuyan yorum yapan yoktu bu sayfaya sen yeterki iste can şiir defterimde daha çok şiir var buraya yazacağım zira kendim yazmadım hepsini ama beğendiğim şiirleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim tekrar teşekkürler k