ANNE gel anne ellerimi tut gözlerinle sevginle beni avut sensiz kaldım kaç gece anne saçlarımı okşa yanagımdan öp anne her sabah bir tebbesümle uyandır beni yüzündeki gamzeleri görim anne iki kelime konuşup seninle bütün ömrümü sana veririm anne uzat o pamuk ellerinden öpeyim anne gel sessinden türküler söle anne sessimiz karışsın göklere gel anne gel çok özledim seni ANNE MERAL HALİS
YÜREĞİMİZİN ÖFKESİYLE YANDIK KARANLIGA İNAT SEVDALARDA VE KENDİMİZİ SINADIK KAVGADA ÖLÜMÜN EN ZAMANSIZ ANLAMINDA SANA HASRET SANA SEVDALI ARTIK YOK SENSİZLİK ARTIK YOK BİR NARİN ÇİÇEK GİBİ DOKUNSAM ELLERİNE YÜREĞİMİZİ AŞKLA SINASAK VE ZAMANSIZ YAĞMURLARDA ISLANSAK YANGINLAR SARIYOR BEDENİMİ ELLERİM ELLERİNDEN KOPUYOR SESSİZLİGE BÜRÜNÜYOR GÖZLERİMİZ KARANLIK ÖFKELER YANSIYOR YÜZÜMÜZE ATEŞLER YAKIYORUZ AYDINLIĞIMIZA OMUZ VERİYORUZ SEVDAMIZA MUNZURUN KIYISINDA HALAYLARLA TAZE BİR BAHAR HAVASI VURUYOR YÜZÜMÜZE AŞKIMIZA YOLDAŞIMIZA VE KAVGAMIZA NE ÖZGÜRLÜK ADINA ÖZGÜR OLMAYA NE DENİZLER ADINA DERYA OLMAYA BENZER SENİ SEVMEK AMA UNUTMAKİ ..... ÖZGÜRLÜK ADINA ÖZGÜR OLMAKTA GÜZEL DENİZLER TADINDA DERYA OLMAKTA DEVRİM TOHUMLARINI YÜREGİMİZDE YEŞERTMEK ADINA HOŞŞAKAL BE GÜLÜM......... ÖZGÜR...
özgür süpersin yaa inanmıyorum çok güzel bir şiir buuu eline sağlık can elin dert görmesin devamını bekleriz emeğin zaya gitmeye hak,muhammed,ali yardımcın ola
saolun canlar begendiğinize sevindim aslında pek sevda siirleri yazmam ama.... torpil geçtim bu sefer lale ablama ablacıgım bu sana gelsin o zaman .... GÜNLERİN ACIMASIZLIGI HER ZAMANKİNDEN DAHA KAHPE DAĞLARIN BİTİP TÜKENMEYEN YÜCELİGİ VE KAHPE KURŞUNLAR ÇETİN ZOR VE GÜÇ OLSADA MAPUS DAMINA BENZEMEZ DAĞLARIN ÖZGÜRLÜGÜ ÇIGLIK OLMAK BARİKATIN ÇOCUKLARINA PIRIL PIRIL MAYIS GÜNEŞİNDE VE YENİDEN YEŞERTMEK ATEŞ ÇALMAK TANRILARDAN DÜŞLERİ YENİDEN AYDINLATMAK KÖK SALMAK TOPRAGA VE YİNE YENİDEN DOĞMAK ZULMÜN VE KARANLIGIN ÜSTÜNE SÜRGÜNDÜR BU KENTTE BAHARIN ÇOCUKLARI SÜRGÜNDÜR BE SEVDİGİM ŞİMDİ SENSİZ DAĞLARIN HEYBETİNDE YÜRÜYORUM OYSA BEN SENİ MAVİ DÜŞLERİN OLDUĞU EYLÜL AKŞAMLARI GİBİ DÜŞÜNDÜM BİRDE İSYAN DUVARLARINA YAZDIM SANA OLAN SEVDAMI BİLİYORUMKİ KIZIYORSUN BANA AMA UNUTMAKİ SEVDİĞİM BİZLER ELLERİ NASIRLI ANALARIN ÇOCUKLARIYIZ..... ÖZGÜR........
özgürcüm biliyomusun sana ne söylesem az diyecek kelime bulamıyorum ilk kez biri bana şiir yazıyo çok teşekkür ederim inan çok duygulandım süpersin ne diyim yaaa çok güzel eline sağlık ellerin dert görmesin :roll: :-o
abla lafı bile olmaz begendigine sevindim aslında bir anda yazılmış bir şiir ama üzerinde bir daha düzeltme yapmadım öle gönderdim......
ÖZGÜRCÜM SENİN YAZDIĞIN OLSUNDA DÜZELTMEN ÖNEMLİ DEĞİL İLK YAZILIŞ HALİYLE DAHA GÜZEL ORJİNALİ BOZULMAMIŞ OLUYOR ELİNE SAĞLIK TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM
sevgili canlar kusurumu bağışlayın epeydir şiir yazamıyodum bu şiiri yazayım dedim umarım beğenirsiniz fırsatım olunca yine yazıcam ama bakıyorum ben yazmayınca sizde bırakmışsınız SANA NE Yad ellerde tipideyim kardayım alevdeyim ateşteyim nardayım kahırdayım yine ah-u zardayım ağlasam sanane gülsem sanane yine buyıl boran oldu kar oldu yüreğim binbir kederle doldu bahçemde güller sarardı soldu ağlasam sanane gülsem sanane gözüm yolda kaldı bahar gelmedi ne yaptımsa kıymetim bilinmedi kahpe şansım bu yılda gülmedi ağlasam sanane gülsem sanane saçlarıma karlar yağdı ak doldu kara sevdan yüreğime yük oldu keder çöktü neşelerim yok oldu ağlasam sanane gülsem sanane (alıntı)
hayır nisan güneşi herkes yazar yazmaz ama ben bırakmam seni sana en güzel şiir yazarım ama alındı olsada olmasada yazarım sen üzülme ben varım :lol: :lol: :lol: :lol:
lale abla saat gecenin üçü yeni gelmişi işten ve senin şiirlerin bütün yorgunlugumu aldı saol ablacım sılayı öp yerime kib yine yaz olurmu
DOSTLUGUN ADINA gönül umutlarının kurutulmuş her bir yapragı gibi sana yazdım bu şarkımı dinle güzeller güzeli melegim sana yazdım bu şiirimi uzakta olsa dostumun elleri yüregimde saklıdır her bir sözü yarınlar getirmez belki geçen günlerimizi sana yolladım açılan her kapıyı sanmaki unutulur sana olan dostluk aşkım ben bu şehirde senden uzakta sensiz yaşamaktayım hersabah elimde bir sigara bir kahve pencerenin kenarında sana destanlar yazarım bizki dostlugu ne yerlere attık ne tozlu raflarda sakladık bin yıl geçsede hep birbirimizi andık uzakta olupta göremesekte seslerimiz gönülden bir aradaydı sana yazdım sana yazları kışları seraba dönmüş bütün aşkları sana yazdım dostlugun kitabını sayfa sayfa anlattım seni ne kadar anlatabildiysem canım dedim bazı geceler gündüzleri aradım gözbebegimde meger ne çok ihtiyacım varmış sana doztum aşıp geldim engelleri sana sana yazdım şiirimi en kutsal olan DOSTLUGUN ADINA MERAL HALİS buda benden sana gelsin ablacım sana yazdım bunu okudukça beni hatırla
eline sağlık meralcim epeydir yoktum yazamadım teşekkürler şiirin çok güzel ehh gelmişken bende yazayım bari inşallah beğenirsiniz canlar Çok güneşler gördüm gözlerin hariç çok rüzgarlar gördüm saçların hariç çok ateşler gördüm ellerin hariç hiç kimseyi bukadar özlemedim sen hariç sen giderken gözlerim dopdoluydu yağan yağmurla caddeler ıslak yokluğunda bir rüzgar esti hazin teselliler döküldü yaprak yaprak gökyüzünde birbir söndü yıldızlar heryer karanlık gittiğinden beri umutlarım vardı sen giderken birden dağılıverdiler tesbih misali ÖLÜME GAZEL Ne kötü bir dünya bu sevgisiz acımasız yaşarken dolu dizgin ölüvermek apansız sen en güzel olsan bile alırlar yaşamdan götürüler bir yerlere zamansız bütün o sevdiklerin dostların yakınların koyup gider seni orada yapayanlız çalkalanır gidersin kapkara bir boşlukta ne sevinç nede keder artık her şey anlamsız hakkın yok üşümeye ağlamaya gülmeye unutma!!! ölüsün sen boş bir kalıpsın cansız herşey geride kaldı ne sandın yalan dünyayı gördüğün gibi işte bir ölüm var yalansız. (alıntı)