Kuaförden çıktıktan sonra iki ayrı diyalog Önce konunun "Kadın" versiyonu: 1. Kadın: Ah şekerim saçını mı kestirdin? Ne kadar güzel olmuşsun!! 2. Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...?? 1. Kadın: Amaaan ne alakası var.. Benim yüzüm bu kadar geniş olmasa aynı kesimi ben de denerdim.. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum. 2. Kadın: Ay yapma Allah aşkına nesi varmış yüzünün.... Bak şööööyle şuralarından kat verdirsen, harika olur!! Benim de boynum uzun olmasa aynı seninki gibi bir model yaptırırdım. 1. Kadın: Ah şekerim sen de bir alemsin.. Keşke benim de boynum seninki gibi olsa.. En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum. 2. Kadın: Ayol sen ne diyosun?.. Senin omuzların gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var... Giydiğin herşey sana öyle yakışıyor ki⦠Bir de benim şu kısa kollarıma bak.. Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu? ..virvirvir, dirdirdir... Şimdi de "Erkek" versiyonu: 1. Adam: Saçını mı kestirdin? 2. Adam: Evet 1. Adam: Sıhhatler olsun abi!.. 2. Adam: Sağol...