seliin. birinci sorunun cevabını versene -olmaz çalışsaydın. -bak ver yoksa geçen gece bizim evde yaşadıklarımızı anlatırım herkese. -allah belanı versin. -mustafa 1. soruyu biliyonmu -bilmiyom -2. soruyu -bilmiyom -3 ile 4 ü -bilmiyom -o zaman niebenim önüme oturdun. -ahmet kitabı ver şu soruların cevaplarını yazayım sen de benden yaz. -tamam al. -allah belanı versin ahmet yanlış kitabı getirmişin. -veli kağıtları değişelim mi? -farketmez değişelim nasılsa ikimizinki de bomboş. -murat 5. soruyu söylesene -söylerim ama bi şartla. -neymiş şartın. -ayşeden ayrılacan. -ırz düşmanı fırsatçı * -yasin yaptın mı lan soruları. -yok lan nerdee. -olm dedim sana king oynarken molalarda çalışalım diye. -sertaç olm ben soruları yapamadım gidiyom -nereye gidiyon olm -yaz okuluna nereye olacak. -seyithan bir iki soru söyle -yapamadım -hangilerini yapamadın. -hiçbirini - bu soruların hiçbirini yapmadan nasıl her sınavdan 100 alıyon yalancı -damlaaaa. bugün çook güselsiin. -yemezleer +siz ne yapıyorsunuz getirin kağıtları. -hocam vallah kopya çekmiyoruz. +kopya çekmiyosunuz zaten resmen fotokobi çekiyorsunuz -ecem 5. soru -bursa -bursa die bi şık yok ki kızım -gerizekalı 'b' şıkkı 'b' -he o manada bursa mahmut 5. soruyu göstersene +hadi ordan sen beni topunla oynatmadıydın -dersten sonra oynarsın +tamam al yap :-D burnumu tutarsam "b" , alnımı kaşırsam "a" , çenemi tutarsam "c" ,ellerimi ovuşturursam "e" -eee ya seçenek "d" ise.. ben çok güldüm yaa