Canikom ben gidiyorum - Tamam canım ben de cıkıyordum zaten.. - O zaman ben seni bi öpiyim gitmeden - Ne alaka Sanki ciddi ciddi öpebiliyo Elektronik öpücüklere karnımız tok taam mı ! - Öpmüyorum anasını satiim ! - Bil bakalım en sevdigim tatlı ne ? - Ne biliyim aşkım neyse ne kadayıf mı ? - Evet nerden bildin öpücem valla - Barış geçen de şöbiyet deyip öptün ya hadi bakalım - Geçen dergide okudum öpüşmek insanı gençleştiriyomuş .. - Hımm.. - Daha sonra kalp kanseri riskini azaltan bi etkenmiş öpüşmek - Yaa .. - İnsanı zayıflatan bi özelliği de varmış - Nee Bana şişman mı demek istedin İlhaaaan! - Hass - Nalan .. - Efendim aşkım.. - Sence bu masum aşkçılık rutine binmedi mi ne biliyim az bi hareket katsak ilişkimize - Ben de hep bunu düşünmüştüm Rıza .. Gelecek haftasonu bungee-jumping olayına girelim beraber atlayalım felan - Ben o manada demedim yavrum.. Yani öpüşsek , koklaşsak, yuvarlansak felan yerlerdee ! - Hayfansın Rıza harbiden hayfansın yaa - Seni öpebilir miyim ? - Hayır - O zaman öpiyim ? - Hayır - Bari öpiyim ya ! - Meeeeert - Di şimdi sen bayılsan diyelim .. Sonra ben de sana suni teneffüs yapsam şöle.. - - Cıx Yemedi. - canım şuranda ne var - neremde ne var - yanağınla dudağın arasındaki yerde - küçükken düşmüşüm ben öyle küçük iz kaldı orda - ah canım acıyor mu hala gel öpim geçsin - muckkss - Ender napıyorsun - ben bişey yapmıyordum şu tarafa bakıyordum sen birden kafanı çevirdin - yemedim - farkettim