KOCASINI SEVEN KADIN

Konu, 'Komik yazılar' kısmında ero tarafından paylaşıldı.

1. ero

ero Daimi Üye

Maalesef...

Kadın hastalanan kocasını doktora götürmüş. Doktor adamı tepeden tırnağa bir güzel muayene ettikten sonra kadını yandaki odaya alıp anlatmaya başlamış.
    'Hanımefendi kocanız stress geçiriyor.

Bunun önüne geçemezsek daha da kötüleşebilir.

Onun için önümüzdeki iki sene ona çok iyi bakmanız lazım.

Bir dediğini iki etmeyeceksiniz. Her sabah kahvaltısını yatağa götüreceksiniz.

Ona istediği yemekleri pişireceksiniz. Onun istediği gibi giyineceksiniz. O nereye gitmek istiyorsa oralara gideceksiniz. O ne yapmak istiyorsa onu yapacaksınız. O istediği zaman sevişeceksiniz.

İki sene boyunca bunları yaparsanız kocanız sapasağlam bir adam olur ve daha uzun seneler yaşar. Aksi takirde de 5-6 ay sonra maalesef ölür.'

Kadın teşekkür edip doktorun yanından ayrılmış ve kocasını alıp sokağa çıkmış. Sokakta adam heyecan içinde karısına sormuş 'Doktor ne dedi canım? Neyim varmış?'

Kadın kocasına dönmüş ve 'Maalesef 5-6 ay içinde ölecekmişsin canım!' demiş.

2. ercan19

ercan19 Daimi Üye

güzel bi paylaşım olmuş emegine sağlık :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

3. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

emegıne saglık can guzeldıı guldum... :) :) :) :) :) :)

4. selenayy

selenayy Daimi Üye

şok oldum hala da şoktayım :) :) :) :) töbe töbe ne sevgi ama :) :) :)

emeğine sağlık ero

5. Asi_Prenses

Asi_Prenses Daimi Üye

:) demek kocasından bi an önce kurtulmak istiyo kadın ....:D

6. fefe

fefe Misafir

:)))) :)))) :)))) :)))) :)))) :)))) :))))

Süper, emegine saglik Ero.

7. GURBETKUSUYUM

GURBETKUSUYUM Yeni Üye

ha ha bu kadin esini filan sevmiyormus esinden kurtulmak icin ugrasan bir acimasiz es bence,,,,cok guldum ama guzeldi paylasimin icin degerli can,,,,,[DAILYMOTION]:)[/DAILYMOTION]

8. ero

ero Daimi Üye

bunların ki büyük aşk

9. ero

ero Daimi Üye

Mantık ve Hukuk' dersinden geçemeyen öğrenci, profesörün odasına gitmiş ve aralarında şöyle bir konuşma geçmiş:

Öğrenci: Konuyu gerçekten biliyor musunuz?

Profesör: Elbette! Yoksa profesör olmazdım!

Öğrenci: Peki o halde, size bir soru soracağım. Doğru cevabı verirseniz, notuma itiraz etmeyeceğim ama bilemezseniz bana 'A' vereceksiniz.

Profesör: Anlaştık, sor bakalım!

Öğrenci: Yasal olan ama mantıklı olmayan, mantıklı olan ama yasal olmayan ve hem mantıksız, hem de yasal olmayan şey nedir?

Uzun uzun düşünmesine rağmen profesör sorunun cevabını bilememiş ve öğrencinin sınav kağıdındaki notu 'A' olarak düzeltmiş.

Profesör: Sen kazandın, peki sorunun cevabı neydi?

Öğrenci: Şey, efendim.. 63 yaşındasınız ama eşiniz 30 yaşında, yasal ama mantıklı değil!
    Eşinizin 25 yaşında bir sevgilisi var, mantıklı ama yasal değil!
    Ve de eşinizin sevgilisinin sınavı geçmemesi gerekirken ona 'A' vermeniz hem mantıksız hem de yasal değil!

10. ero

ero Daimi Üye

memleketim insanı
    Fizikçi, matematikçi, kimyacı, jeolog ve antropologdan oluşan bir heyet bir araştırma için arazide bulunmaktadır. Birden yağmur bastırır. Hemen yakındaki bir arazi evine sığınırlar. Ev sahibi bunlara bir şeyler ikram etmek için biraz ayrılır. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanır. Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altındaki dizili taşların üzerindedir. Sobanın niçin böyle kurulmuş olabileceğine dair bir tartışma başlar.

Kimyacı, "adam sobayı yükselterek aktivasyon enerjisini düşürmüş, böylece daha kolay yakmayı amaçlamış";

fizikçi, "adam sobayı yükselterek konveksiyon yoluyla odanın daha kısa sürede ısınmasını sağlamak istemiş";

jeolog, "burası tektonik hareketlilik bölgesi olduğundan herhangi bir deprem anında sobanin taşların üzerine yıkılmasını sağla***** yangin olasılığını azaltmayı amaçlamış";

matematikçi, "sobayı odanın geometrik merkezine kurmuş, böylece de odanın düzgün bir şekilde ısınmasını sağlamış";

antropolog, "adam ilkel topluluklarda görülen ateşe tapmanın daha hafif biçimi olan ateşe saygı nedeniyle sobayı yukarıya kurmuş".

Bu sırada ev sahibi içeri girer ve ona sobanın yukarda olmasının nedenini sorarlar.

Adam yanıt verir:"Boru yetmedi"

11. ero

ero Daimi Üye

Adamın biri gazete okurken gazetede bir haber ilgisini çeker. Mutfakta olan hanımına bağırır;
    Hanım hanım gel! Bak gazetede ne yazıyor?
    Kadın işini yarım bırakır gelir;
    Ne oldu?
    Bak diyor ki kadınlar günde ondörtbin cümle kuruyorlarmış, erkeklerde yedibin….Gördün mü bilim bile sizin ne kadar geveze olduğunuzu kanıtlamış..
    Kadın kocasına döner;
    Tabi, sizin gibi beyinsizlere bir lafı iki kere anlatırsak, sizin iki katı cümle kurulur...
    Adam karısına döner ve şaşkın şaşkın;
    Ne dedin sen?

12. ero

ero Daimi Üye

Kaybettin
    Nasreddin Hoca, bir gün eşeğiyle odun getirir Karısına:
    - “Hatun, eşek çok yoruldu, onu bir yemleyiver,” diye seslenir Karısı da:
    - “Efendi, benim işim var, sen yemleyiver,” der Hoca sıcaktan iyice bunalmış vaziyette kendini minderin üzerine atar
    - “Olmaz! Hiç halim yok, veremem, sen ver der” Eşeğin yemini sen vereceksin ben vereceğim derken iş kızışır Kim önce konuşursa eşeğe o yem vermek üzere bahse tutuşurlar Az sonra kadın, el işini alarak komşuya gider Aradan biraz zaman geçer Eve bir hırsız girer Hoca’yı görünce kaçacak olur Ama Hoca’dan hiç ses ve tepki gelmediğini anlayınca kaçmaktan vazgeçer Ortalıkta ne var ne yoksa koca bir çuvala doldurur Hoca’nın gözleri önünde çuvalı yüklenerek evden çıkar Karısı epey zaman sonra eve girip evin halini görür Eşyaların yerinde yeller esmektedir Telaşla:
    - “Bu ne hal Efendi! diye çığlık atar” Hoca yattığı yerden doğrularak:
    - “Haydi bakalım Hatun, bahsi kaybettin Eşeğin yemini sen vereceksin”

13. sanem_62

sanem_62 Daimi Üye

Çok Güzel Fıkralardı Emeğinize Sağlık ...

14. devran

devran Yönetici

süpersin can emeğine sağlık :D

15. ero

ero Daimi Üye

Kadinin biri Maldivlerda bir kumsalda yururken ayagi eski bir lambaya takilmis, kadin lambayi kumlarin icinden cikarmis, ovalamis lambayi, . Lambadan cin cikmis. Kadin hemen "Uc hakkim var degilmi?" diye sormus
    "Tamam, tamam. Beni lambadan kurtardin vs vs vs... ama yuksek enflasyon, ic piyasadaki daralma ,ucuncu dunya ulkelerindeki dusuk maas oranlari ve GuneyDogu Asya'daki Tsunami felaketi yuzunden sadece sana bir dilek hakki verbilirim!" der.
    "Evet soyle! nedir dilegin?" Kadin hic terddut etmeden, cebinden bir harita cikararak "Orta Dogu'da baris isityorum. Bu haritada ki ulkeleri goruyormusun? Bu ulkelerin birbiriyle savasmayi birakmasini barisin tesis edilmesini diliyorum" Cin haritaya bakmis ve dehsetle "Tanri askina Kadin! Bu ulkeler binlerce yildir savasiyorlar. Tamam isimde iyiyim ama o kadar da degil! Bunun yapilabilecegini sanmiyorum. Baska bir dilekte bulun"
    Kadin birkac dakika dusunur ve "Hayatim boyunca dogru erkegi bulamadim, bilirsin Hem dusunceli hem eglenceli biri, mutfagi sevecek, ev islerinde yardim edecek, yatakta kaplan, annemin yaninda kuzu olacak, surekli futbol izlemeyecek ve Sadik olacak bir erkek diliyorum." der.
    Cin derin bir ic ceker ve
    -"Uzat su kahrolasi haritayi"

16. ero

ero Daimi Üye

Adamın biri elinde büyük bir bıçakla camiye dalar ve sorar:

-Aranızda Müslüman olan var mı?

Korkudan kimse bişey diyemez. Birazdan yaşlı bir adam ayağa kalkar:

-Ben müslümanım. Der.

Bıçaklı adamla yaşlı adam camiden çıkarlar. Adam dışarıdaki birkaç danayı gösterip:

-Amca, şunları kurban edicem de ben beceremem yardım eder misin? Der.

Yaşlı adam bir iki hayvanı kestikten sonra 'ben yoruldum başka birini bul' der.

Adam bu sefer kanlı bıçakla yine camiye girer ve sorar:

-Aranızda başka Müslüman var mı? Az önceki adamı doğradığını düşünen cemaat çok korkar ve herkes aynı anda imama bakar, imam:

-Ne bakı yosunuz ulan iki rekât namaz kıldırdık diye hemen Müslüman mı olduk..

17. Alevi_Kaptan

Alevi_Kaptan Admin Yetkili Kişi

süperdi yaa emeğine sağlık gece gece güldürdün beni :)

18. kartal1977

kartal1977 Daimi Üye

ne sevgi ama hehehehehe

Sayfayı Paylaş