Kız Arkadaşınızdan Ne Zaman Ayrılmalı; 1) Annem seninle tanışmak istiyor. (Bırak) 2) Kendimi asmak istiyorum. (Bırak) 3) Bugün kendimi yorgun hissediyorum. (Bırak) 4) Ya bu ayki telefon faturamı sen ödesen. (Düşünme Bile) 5) Zeynep'in erkek arkadaşının arabasını gördünmü? (Nee? Bırak Tabi) 6) Bendemi o kıyafetten alsam. (Kosarak Uzaklas) 7) Kendimi bu akşam ölecekmiş gibi hissediyorum. (Bırak) 8) Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem. (Bırak imkanın varsa kafa at yere düşerse tekme ile devam et) 9) Ay bu kıyafet sana hiç yakışmamış. (Sus ve başka bir tarafa doğru ıslık çalarak yürümeye başla) 10) Şakaların batıyooooo. (Uçan tekme at) 11) Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bi süre olurmu hayatımmm? (Doner tekme at midesine) 12) Cep telefonunu çaldırır kapatırsa. (Polis Karakoluna yönlendir bırak) 13) Hayatım ben makyajımı yapıp asağıya incem diyip 2 saat gecikiyorsa. (Gözüne parmağını sok) 14) Burnumu biraz kaldırtsammı? (Burnunu ısır) 15) Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz. ( Koşarak omuz at) 16) Komik ayakkabılar giyiyorsun. (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın) 17) Eski erkek arkadaşımla bir yemek yesem ne olur ki. Hem bana önemli şeyler söleyecekmiş çok merak ettim. (Son sözlerin mi? Mezar taşın için biraz uzun oldu da) 18) Baskalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse. (Kafa göz dal ben suçu üzerime alırım) 19) Evlenince ben senin ayağına basıcam. (Öyle bir tokat at ki hayatı kaysın) 20) Ben eski hayatımda bir dikdatörmüşüm biliyormusun? (İstiklal Marşını tersten söylet) 21) Şu anda senle konuşamam evde misafirler var. (Dürbünlü tüfekle vur 250 Metreden) 22) Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zorla yedir yemezse burnundan sok) 23) Sevgililer gününde sana ayı alırsa. (Kafa derisi kemerini süslesin ya da postu şömineni) 24) Ağzı açık yemek yediği zaman. (Masayı kafasına fırlat sandelyeyi kır kafasında) 25) Özür dilerım geciktim. (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki hayvan bitirsin)
Tüm bunları yapabilecek biri varmı sanmıyorum erkekler o kadar aptalki bu konularda bunları yapabılecek yurek nerde ne ararrrr oktay kanka sende heveslenme otur yerınde