gecen sene bi kitap elime aldim (yilmaz güney salpa). basta hersey iyi gidiyordu, sonra icine ask karisti bende okumaktan vaz gectim. buralarda da istedigimiz kitabi cok kolay bulamiyoruz zaten.
kitap okumayi gercekten seviyorum aslinda ama firsat bulamiyorum. bide bu internet cikti basimiza. en son bir kac ay önce hitler oyuncagimi caldi adli bir kitap okumustum. arkadaslar kitap okuyalim lütfen........
kitabın içinde felsefe ülke tarihi ve siyaset varsa okuyorum romanmış maceraymış duygusalmış pek öyle takıntılarım yok okuduğun şeyin sana bişeyler katması lazım
zaman buldukca okumaya calısıyorum ama fazla degil kitap okumanın bir cok faydası var insan üzerinde bilindiği gibi. bence insana zarar vermediği sürece her türlü kitap okunmalıdır
Ben her gün özellikle sabah ve akşam işe gidip gelirken yolda kitap okuyorum şuan Jean-Chrıstophe Grange'nin Kızıl Nehirleri okuyorum
ben her gün kitap okurum....kitap okumadan duramam....mesela şu an okuduğum kitap ipek ongunun bir pırıltıdır yaşamak adlı kitapıdır... :grin: :grin:
kitap okumayı seven bir insanım ve hergün belirli bir saat okumaya ayırırım insanın kendisini geliştirmesi gerektigine inanan bir insan oldugum için sürekli araştırır ve okurum şu andada orhan hançerlioğlu nun düşünce tarihi adlı kitabı okuyorum....
Evet her akşam yatmadan önce okurum. Şu anda elimde okuduğum kitap Irvın Yalom'un her gün biraz daha yakın psikoloji kitabı.
evet kitap okumayı severim işten fırsat buldukça okurum arkadaşlarım sağolsun kitaba para harcamam bu aralar wılbur smıth in yedinci papirüs adlı kitabını okumaya başladım 477 sayfa bitermi ama bitecek
kitap okumayı çok severim ...özelliklede güncel konulu kitaplar dikkatimi çekerr ....en son varis dirie nin benim ülkem kitabını okudum...çok güzel bi kitap herkese öneriyorum ..
BOş Zamanlarımda OkuRum...Sık sık...DAN BROWN dan İHANET NOKTASI die bi kitabı yeni bittüm.SÜPER................................ tAWsiye ederim.
Şu an ders kitapları okuyorum çok sıkıcı ama çaıköğretim sinavları için offffffffffffff.Bitse de romanlarıma dönsem gene.