KIRIK BİR AŞK kırık bir aşk.............hikayesi bu... ..umutsuzluklarla..........ve hüzünle dolu... güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak .bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz ...amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz .....görüşebilmek zor, görüşmemek zor. .........sevebilmek ve de sevilebilmek, ...........ne kadar mümkün sence? ............ne kadar olası bu düş? .............birleşebilir miyiz? ................sen-ve-ben ................bir gün! ................? ? ''ALINTIDIR''
YİNE GÜZEL BİR ŞİİR DAHA EMEĞİNE SAĞLIK CAN DOST GECE GECE BENİ AĞLATMAYA KARARLISIN HERHALDE :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
KIRIK BİR AŞK Uçurum bu aşkın sonu Aşka çıkmadan yollar Gitmeli sesim kulaklarından Yollar bana çıkmamalı Bende seni beklememeliyim Gelmeyeceğine inandır beni Kapat gözlerini gözlerime İzin verme seni sevmeme Korkularımı haklı çıkarma Yaklaştırma yüreğini bana Git gidebildiğin kadar uzağa Bu kadar yakınımda hissetmeyeyim seni Seni sevme ihtimallerimi al ve git benden Üzüldüğünü görürsem tutamam kendimi Kilit vuramam gözyaşlarıma Görmek istemiyorsan gözyaşlarımı Al kendini git benden Dudaklarım gitmeni söylerken Biliyorum gözlerim gidişine ağlayacak Gitmemen için yalvaracak Ama sen bilmelisin gitmen gerek Ben başa çıkabilirim hüzünle Ama dayanamam senin üzülmene Üzülmeni görmektense Razıyım sensiz olayım Ellerim ellerinle buluşmadan Ve zorlaşmadan yalnız kalmak Al kendini git benden... ''alıntıdır''