Kırgınım⦠Kime olduğunu, neye olduğunu bilmeden kırgınım⦠Belki hayata, belki kendime kırgınım sadece⦠Kırgınım⦠Yüreğim bir yanardağ gibi kaynayarak yanarken, Nasıl oluyor da bir buz dağı oluveriyorum bir anda⦠Kırgınım⦠içim sevgi ile kavrulurken neden böyle yıkıcı, Parçalayıcı oluyorum⦠En çok sevdiğim varlıkları biranda kırıp, Un ufak ediyorum⦠Kırgınım⦠Öfkeme, tat almayan yüreğime, Sevmenin, sevilmenin değerini bilmeyen Kalbime⦠Kırgınım⦠Yeşilin huzurunu, mavinin derinliğini, Görmeyen gözlerime... Kuşların nidasını işitmeyen kulaklarıma Kırgınım⦠Kırgınım⦠Mantığımla kalbimin arasında gidip gelen Benliğime⦠Kırgınım⦠Sonuçlandıramadığım sevgilerime, Sarılmaya korktuıum sevgililerime⦠Kırgınım çok kırgınım, Beceriksizliğime, korkaklığıma, Kırgınım⦠Beklide bir hayalden ibaret oluğumaâ¦
hangimiz orta yolu bulabiliyoruz ki canısı biz insanız ve mükemmel olamayız kimse kimseden mükemmel olmasını bekleyemez. bende tutturamıyorum ortasını... ya çok seviyorum ölürcesine yada çok umarsız davranıyorum silercesine... iyi kötü ne varsa yaşıyoruz elbette yaşayacağız da.ama bazı şeyler kötü diye vazgeçmemeli denizin mavisinden, gökkuşağından, kuş seslerinden ve ne olursa olsun sarılmalı sarılabilmeli sevdiklerine çünkü ihtiyacımız var sarılmaya sarmaya sevgiyi paylaşmaya. emeğine sağlık dilek kırgınlıklarımızın bitmese bile en aza inmesi dileğiyle