alevi olmasam bu sitede ne işim var söyler misin?? Ama bence sen çok katı ve gaddarca süşünüyosun ve genelleme olarak düşünüyosun ve yorumluyosun...
o zaman bana onları savunma ben onların bize yaptığının aynısını yapıyorum ve düşünüyorum illa iyi olanlarıda var ama unutmaki kurunun yanında yaşta yanarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr siteye gelirmisinnnnnnnnnn can rica etsem
yezitler tükenmedi her zaman bizim sonumuzu getirmek için çalışıyorlar ama bizler onlara inat her zaman ayakta olacağız değil mi canlarr??? GELİN CANLAR BİR OLALIMMM!!!
ersin kardes cok guzel seyler yayınlıyorsun isallahda devam edersin bizlere boyle guzel seyleri gondermeye
yezitler mideyim itlermi deyim artik onlar cezasini bulacak birgün kendi kanlarinda bogulacaklar allah öylebi bela verecekki
Hayretler içinde bakakaldım daha önceden duymadım vede görmedim gozlerım yıne sulandı nedır bu çektıklerımız ve halende cektıklerımız kımbılır dahada cekecez ehlibeyt sevdalısı insanlar neden bu vahşetlere bu zulumlere maruz kalıyor
BU AĞAÇ GÖVDE VE KÖKLERİNİN YAPISINDAN MI, MEVCUT TOPRAĞIN KİMYASAL ÖZELLİĞİNDEN Mİ, YOKSA GERÇEKTEN KERBELA ŞEHİTLERİNE OLAN ACISINDAN MI AĞLIYOR BİLEMEM.. BİLDİĞİM TEK ŞEY KERBELA ACISIN YÜZ YILLARDIR UNUTULMAMIŞ OLMASI VEDE UNUTULMAYACAK OLMASIDIR.. HEPİMİZ DE BİLİYORUZKİ HÜSEYİN ÇIKTIĞI BU YOLCULUKTA BAŞINA GELECEKLERİ AZ ÇOK TAHMİN EDEBİLİYORDU. KENDİSİNE BU YOLCULUĞA ÇIKMAMASINI TELKİN EDEN YAKIN ÇEVRESİNE, "BEN EĞER BU YOLCULUĞA ÇIKMAZSAM ZALİMLER BENİ KORKTU SANACAKLAR.BEN İYİNİN, HAKLININ, ADALETİN KENDİLERİNDEN KORKMADIĞINI VE ZULME KARŞI DURACAK BİRİLERİNİN HER ZAMAN VAROLACAĞINI İSPAT ETMEK İÇİN BU YOA ÇIKIYORUM" DEMİŞTİR.. BİZE DÜŞEN DE HER YIL TUTABİLECEĞİMİZ KADAR YAS ORUCUNU (12 İMAMLAR) TUTARAK ONLARI YADETMEKTİR.
Emegine saglik. Yazidan yok etkilendim dogrusu. Burda beni etkileyen bir sey daha, alevininhasi ve sada nin tartismasi oldu. Bende Seda ya katiliyorum. Ayrica alevininhasi can , ben onlardan iyim diyorsan böyle düsünmiyeceksin. Düsünüyorsan onlardan iyi degilsin.
Ben Düşmüşüm Şu Alemin Derdine Canım Kurban Erenlerin Yoluna Gözlerimle Su Getirdim Gönlüne SANA GELDİM CAN HÜSEYİN MERHABA...