Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. seyduna19

seyduna19 Yeni Üye

kısaca ben; hayyam hayranı, can yücel okur, baglama calar(kendi halinde), Mahzuni Şerif, Ali Ekber Çiçek, Sabaha Akkiraz, Mustafa Özarslan, Muhlis Akarsu, Hasret Gültekin,Erkan Oğur,Erdal Erzincan ve diğer ustaları dinler,ve bu hayatta başına gelen en iyi şeyin Alevi Olarak dünyaya gelmesi olduguna inanan kendi halinde biriyim.

2. yýlmaz58

yýlmaz58 Misafir

:D1 78 boyunda 78 kilo istbulda oturuyorum dürüstlüğe önem veren biriyim

3. bukke

bukke Üye

""kelimelerin anlattığı kadarım . Ne anlatırsam anlatayım ; anladığın kadarım

4. oktay

oktay Daimi Üye

Lütfen sadece kendinizi tanıtınız.Şiir, güzel söz vesaire için diğer forum bölümlerini kullanınız..

5. dafmar

dafmar Yeni Üye

Hz. Ali'nin bir sözü var [Ben görmediğim Allah'a inanmam ]diyor vallahi bende hayali değil Allah'ı her yerde gören bir imana kavuşmak istiyorum.kör iman değil gerçek iman.....

6. eray3346

eray3346 Üye

yazacak çok bişey yok aslında.Çorum'luyum. siteye tavsiye üzerine üye oldum.ortama ısınmaya çalışıyorum.

7. eXile_62

eXile_62 Aktif Üye

Resim

Üyelik adı: eXile_62
    Adı ve soyadı: Naim
    Doğum Tarihi: 13 05 1985
    Alevimisin: evet
    Kaldığı Ülke ve Şehir: iş dolayısıyla niğdede
    Memleketi [il/ilçe] : Tunceli Mazgirt
    Meslek: İnşaat Teknikeri... ( araştırma Teknisyeni)
    Hobileri : şiir.. müzik... kitap.. resim

8. seyduna_34

seyduna_34 Daimi Üye

yenı katılan canlarımız hosgeldınız aramıza..guzel paylasımlarda bulusmak dılegıyle..

9. munzur29

munzur29 Misafir

adım ertan istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım ve aleviyim

10. Üyelik adı: mehtap634827
    Adı ve soyadı: MEHTAP
    Doğum Tarihi: 20/10/1989
    Alevimisin: EVET
    Kaldığı Ülke ve Şehir: TÜRKİYE / İSTANBUL
    Memleketi [il/ilçe] : ORDU / GÜRGENTEPE
    Meslek: TEKNİK RESSAM

11. derdoo

derdoo Yeni Üye

slamlar ben derdoo batmanda oturuyom aslen diyarbakırlıyımmmmmmmm

12. gÖkben

gÖkben Yeni Üye

selam can ben İzmirliyim. Aslen ailem sünnidir ama ben aleviliği o kadar çok benimsedim doğru yol hakikat yoludur alevilik. Soran herkezede ben bir eleviyim diyorum ve bundan son derece gurur duyorum.

YA ALLAH, YA MUHAMMED, YA ALİ
    BİSMİŞAH ALLAH ALLAH

13. erolkul

erolkul Yeni Üye

37 yaşında cami gorevlisiyım.dürüst olan herkese, saygım ve sempatim vardır.amacım sadece iyi muhabbet kurabilmektir.yalandan cok kızarım.başkasını aldatan aslında kendini aldatmıştır.ehli beyt sevdalısıyım.ayrımın her türlüsüne ve militarizme karşıyım.ALLAH herkesin gonlüne gore versin..bu arada ben Erol.

14. sasum54

sasum54 Yeni Üye

1960 Sakarya-Akyazı dogumluyum dede torunuyum. aslen İran'dan gelmeyiz öksuzler ocagındanım dedemden sonra dedelik yapmadıgımız için bilgim çok az ramazan orucunu tutarım namaz kılarım marem ayındatam oruç tutarım yas tutarım Allah Muhammet Al'yi çok severim Hasan Hüseyin on iki imamları severiz ehlibeyiti severiz ALLAH MUHAMMET ALİ DUALARI SİZLERE OLSUN SELAMLAR

15. sasum54

sasum54 Yeni Üye

gelin canlar bir olalım

16. eje

eje Yeni Üye

ece ben :)

17. Zerina

Zerina Yeni Üye

slm,herkese iyi aksamlar

18. Zerina

Zerina Yeni Üye

slm,ben burda yeniyim