Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. alev_33

alev_33 Yeni Üye

merhaba arkadaşlar ben Alev 1988 doğumlu baba tarafı Yozgat ama Mersin doğumluyum ALEVİYİM

2. alev_33

alev_33 Yeni Üye

Ben Alev 1988 doğumluyum. Baba tarafı Yozgat aslen Mersin'lıyım özü sözü bir olan biriyım türkü söyleme bayılıyorum övünmek gibi olmasın ama sesim çok güzel genelde kitap okumayı,gezmeyi dedım ya türkü söylemeye bayılırımmmmmm ....

3. kurtoglu

kurtoglu Üye

selam butun canlara

4. isyan

isyan Yeni Üye

sevecen güler yüzlü

5. aytuğ_52

aytuğ_52 Yeni Üye

slm ben Ordu'luyum aleviym mumkun oldugu kadar arkadaslarımında alevi olmasını ıstedıgım ıcın bu sıteye uye oldum 1*90 boyundayım kamu gorevlısıyım 25 yasındayım

6. serkan çelik

serkan çelik Misafir

:pben Serkan Erdek'te oturuyorum 22 yaşındyım aleviyim

7. serkan çelik

serkan çelik Misafir

ben Serkan sizinle tanişmak istiyorum

8. umutlucan

umutlucan Yeni Üye

merhaba serkan ben umut 33 yasindayim evliyim ve frankfurtta yasiyorum

9. LinkinPark

LinkinPark Daimi Üye

Canlar buraya kendinizi tanıtıcı mesajlar atmanız yerindendir, tanışmak muhabbet etmek için sohbet odamızı kullanabilirsiniz. !

10. murtaza

murtaza Yeni Üye

mrb sevgili canlar adanalıyım.. sizlerle birlikte olmak beni mutlu ediyor. umarım canlar birlik ve beraberligimiz daha güçlü daha da daim olur boyle bi zmanda. unutmayın ki birbirimize ihtiyacımızın daha fazla oldugu bir zamandayız..

11. ali gül

ali gül Yeni Üye

01,02,1960 Kütahya İline bağlı Sobran Köyünde doğdum ilkokul.ortaokul.lise öğrenimimi Eskişehirde gördüm. Açık öğretim Faklültesi Sosyal bilimler bitirdim
    Evliyim 2 Erkek Çocuk saihibiyim. 26 sene sonra memurluktan emekli oldum.Halen Bilecik İli Söğüt İlçesinde İkamet etmekteyim.
    Saygılar sunarım.bütün canlara

12. cihadocan

cihadocan Yeni Üye

merhaba adım Cihat alevi değilim ama alevileri severim dün üye oldum yaşım 17 güzel sanatlar anadolu bağlama böl. eğitim almaktayım bağlama ve gitar çalıyorum. şu an şelpe eğitimi almaktayım aslen Bingöl'lüyüm Mersin'de yaşıyorum saygılar..

13. mehmet27

mehmet27 Yeni Üye

Mehmet Firat ticaretle ugrasiyorum su anda Kirgizistan'dayim herkese slm

14. asucan

asucan Yeni Üye

slm ben Asu aranıza yeni katıldım

15. aşkilecanlar

aşkilecanlar Yeni Üye

öğrenci :d

16. pastacı

pastacı Üye

selamun aleyküm ben kerim
    evliyim bir oğlum var
    pastacıyım
    yalova da oturuyum
    bilek güreşi yapıyorum
    fenerbahçeliyim

17. slm canlar ben hüseyin aslen Kars'lıyım. Almanya'da yaşıyorum yaşım 27. şu an Romanya'da çalışıyorum bütün canlara sevgiler saygılar

18. nehir83

nehir83 Yeni Üye

slm canlar ben Nehir Tekir, Yalova'dan sizinle olmaktan büyük gurur duyuyorum

19. tamer

tamer Yeni Üye

Tamer Gök aslen Gaziantep/İslahiye- Kabaklar köyündeyim.1982 den bu güne Antalya da yaşamaktayım.Evli ve 3 çocuk babası ,emekliyim.1993 den bu yana Dernek ve Vakıflarımızda çeşitli zamanlarda görev aldım.Tüm canlara selam olsun.

20. memetrqa

memetrqa Yeni Üye

mersin den yaşıyorum dersimli him ve çok seviyorum dersimi 24 yaşıdanyım güvenilik iş den çalışyorum kısca dersimli him ÖZLEM..

O denli o denli çok beklettin
    Alıştırdın bekletmeye kendini
    Çok zamanlar geçti de geldin
    Senden çok seviyorum senin özlemeni.

Sayfayı Paylaş