Kendinizi kısaca tanıtmak istermisiniz?

Konu, 'Hoş Geldiniz.. Kendinizi kısaca tanıtmak isterim' kısmında Alevi_Kaptan tarafından paylaşıldı.

1. CANHASAN27

CANHASAN27 Misafir

selam canlar iyi akşamlar
    ben Gaziantep'ten Hasan, yaş 38 tüm canlara kucak dolu selamlar.

2. eyvallah

eyvallah Misafir

merhaba ben Ahmet. Bayburt'tan hepinize selam olsun ben sizlere bir nevi hayranım şahınıza pirinize bu zamana kadar hiç bozulmadan gelen sevginiz baglılıgınızın bozulmamasına hayranım alevilerin çok iyligini gördüm
    benim ikiz kardeşlerim var 1i kız 1ierkek adları Ali ve Fatimatüzzehra babam Hz. Ali'yi çok sevdiginden bu isimleri koydu:)

3. eyvallah

eyvallah Misafir

slm olsun herkese ben Ahmet Bayburt'luyum 28 yaşındayım alevi değilim ama aleviler benim kardeşim gibidir dostturlar candırlar

4. erenler5834

erenler5834 Yeni Üye

ben sakın kişiligı olan biriyım efendiyimdir karsımdakı insanı dinlemeyi bilirim müzik dilemeyi özellıkle halk müzigini severim :):D

5. karagarıp

karagarıp Aktif Üye

aslen Yozgat Akdagmadenlıyım köyüm Veziralan'dır küçük bir alevi köyüdür çevremizde 30 yakın alevi köyü vardır

6. sakine zeynep

sakine zeynep Daimi Üye

ben Sakine Zeynep

7. Large_mt

Large_mt Yeni Üye

Adım Orhan Veli Arslan.Antalya'nın Korkuteli ilçesinde oturuyorum.öğrenciyim..

8. Large_mt

Large_mt Yeni Üye

Ne güzel ya çook iii böyle sizleri duyunca çook seviniyorum keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa yaptıklarımızı ve insanlığımızı görseler.ama maalasef görselerde çoğu yanlış yorumluyor ..

9. hazal seda

hazal seda Yeni Üye

hazal seda aleviyim orduluyum devlet hastanesinde laboratuvar teknisyeni olark görev alıyorum ayrıca aöf okuyorum 21 yaşındayım.

10. hazal seda

hazal seda Yeni Üye

merhabalar hazal seda yaş 21 laboratuar teknisyeniyim ayrıca aöf de de okuyorum devlet hastanesinde görev almaktayım orduda ikamet ediyorum aleviyim.böyle bir site de yer aldığım için çok mutluyum.

11. arduy

arduy Aktif Üye

merhaba,bende bugün üye oldum,1974 Sivas ımranlı dogumluyum.Ankarada yaşıyorum,evlı ve bır kız cocuğu annesıyım,sekreter olarak yabancı bır fırmada calısıyorum.

12. babamustafa71

babamustafa71 Yeni Üye

adım Mustafa, aslen Erzincan'lıyım, İstanbul Avcılar'da yaşıyorum

13. dostetem

dostetem Yeni Üye

selam ismim Etem.ticarette uyraşıyorum

14. sahilx

sahilx Yeni Üye

Merhaba,ben İzmir de yaşıyorum ve Ege Üversitesinde çalışıyorum.Evliyim ve bir çocuğum var.Alevi değilim ancak çocukluğumda çok sevdiğim bir alevi aile nedeniyle kendimi size yakın hissediyorum.Açıkçası aleviliğin çok daha insancıl,medeni ve şeffaf olduğunu düşünüyorum.O yüzden de buradayım..

15. canlar&cemler

canlar&cemler Yeni Üye

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım Erzincan'lıyım,aleviyim ve bununla gurur duyuyorum. evliyim ve bir kızım var. böyle bir sitenin varlığı biz aleviler için bir gururdur diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. hızır yardımcınız olsun canlar.

16. *Umut*

*Umut* Yeni Üye

73 yaşındayım öğretmenim. Aleviyim

17. derviş necati

derviş necati Yeni Üye

bayrampaşalı bektaşi dervişiyim

18. emo_girl

emo_girl Yeni Üye

iyi kalpliyim dir

19. emo_girl

emo_girl Yeni Üye

slm sizlere